podłączenie dysku x-box 360 slim 250 gb przez USB jako drugi dysk

prawomen

Użytkownik
Użytkownik
Witam!
Mam x-box 360 z dyskiem 500 gb, jednak dysk zapełnił się już grami - wchodzi ledwie ponad 100 gier :) Mam też oryginalny dysk do x-box 360 256 gb. Czy jeśli podłączę ten drugi dysk przez USB to konsola będzie widzieć oba dyski? Da radę korzystać z obu?

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Może go nie widzieć i trzeba będzie go sformatować najpierw pod PC. Tylko jak to zrobisz to on już nie badzie działał jako główny w konsoli, tylko USB.

prawomen

Użytkownik
Użytkownik
Jako USB, czyli z wszelkimi ograniczeniami jak pendrive? Konsola będzie widzieć tylko 32 gb? No i pytanie jakie to jest złączę do tego dysku bo za orginalny kabelek sobie w necie winszują od około 50 zł w górę ;)

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Jak masz zaktualizowany dash to będzie widzieć całą powierzchnie dysku. Kabelek SATA > USB ale wygodniejsza by była obudowa.

Z jakiego miasta jesteś ? Mógłbym ci zaoferować dysk 250GB w obudowie z USB 3.0 za twój, mi by się przydał dysk Xbox bo mam 60GB a nie widzę sensu specjalnie wydawać 8 dych, za to dysków laptopowych mam opór.

Ps. tobie chyba chodzi o kabel do transmisji danych, nie kupuj go bo on prawdopodobnie nie działa jak zwykłe USB. Musisz otworzyć obudowę i wyciągnąć dysk.

Do góry Bottom