Podstawka mocująca do kinecta... Da się kupić ?

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
Mozna gdzies kupic podstawke mocujaca kinecta do LCD ?
Bo w instrukcji jest pokazane ze mozna zamocowac,niestety w zestawie tego ni ma.

westg

Użytkownik
Użytkownik
Na ebay poszukaj

TradeMark

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Są już dostępne na allegro. Cena niestety jest skrajnie wysoka jak za kawałek metalu i plastiku, ale cóż - Microsoft .

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
możesz pokazac link do aukcji ?
Bo wpisywalem rozne zagadnienia,ale nic mi nie znalazlo.

bgszef

Banned

Rylo

Użytkownik
Użytkownik
Rzeczywiście strasznie drogo, nie dałbym tyle.

Specter

Użytkownik
Użytkownik
Jezeli nie zalezy Ci na mega estetycznym wygladzie, a masz w miare "gruby" telewizor (3cm wystarczy), to zrob sobie sam taka podstawke z kilku kawaleczkow plyty OSB/MDF, kilku srub, jednej trytyki i kilkunastu cm kwadratowych folii babelkowej. Bedzie Cie to kosztowalo moze zlotowke.

xxirdxx

Świeżak
Świeżak
Poszukaj na allegro, ebay lub poprostu zrób sam tak jak napisał użytkownik powyżej.

scorps

Użytkownik
Użytkownik
Ja używam takiego czegoś:

Podstawka antypoślizgowa

Jeżeli macie telewizor na tyle szeroki, że stopka kinecta w całości się na nim zmieści to polecam, przy normalnym użytkowaniu nic złego z kinectem się stać nie powinno.

kicha

Świeżak
Świeżak
Wszystko fajnie tylko jak to sie mocuje do TV ?

mlekodaj

Użytkownik
Użytkownik
z tylu kazdego lcd masz sruby na uchywt zeby tv do sciany zamontowac

tom19821004

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam mam tv LED Samsung grubość 3cm jest powieszony na ścianie na wieszaku. Odległość tv od sciany to tylko 1,5cm jaki kupić uchwyt mocujący Kinekta do tv , nie che montować uchwytu do sciany tylko do tv.

sanczo91

Świeżak
Świeżak
Ostatnio byłem w Media Markt i widziałem do kupienia podstawkę z firmy Hama Akcesorium HAMA Podstawka do kamery Kinect 51786 Media Markt
Zawsze można podskoczyć i zobaczyć takie cudo na żywo, żeby się przekonać czy na coś się to nadaje :)

Bartynsky

Użytkownik
Użytkownik
osobiście zrobiłem taką z drewna

Do góry Bottom