Poleccie jakies gry platformowe i zrecznościowe dla dziewczyn

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

lukmaj

Użytkownik
Użytkownik
Poszukuje jakis gier platformowych z widokiem z boku, z tylu albo z gory. Bez duzej przemocy. Konkretnie dla dziewczyny i fajnie byloby gdyby dalo sie jeszcze grac w 2 osoby na jednym ekranie. Ewentualnie jakies samochodówki tez zeby sie fajnie gralo w 2 osoby przeciwko sobie lub w kooperacji.

Narazie gralem tylko w Crash of Titans wiec ten tytul odpada.

Pozdrawiam i z gory dziekuje

vagner

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Poleccie jakies gry platformowe i zrecznościowe dla dziewczyn

Poczekaj na sonic unleashed ;) A tak to można Prince of Persja Classic

P

przeo_91

Guest

Viva Pinata :D
Need for Speed itp. i już jest zabawa :D

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

hm bajkowe to Kameo, Viva Piniata, Crash , Sonik ... lepiej zagrajcie razem w co-op'a w GOW :D yeaa

auron123

Użytkownik
Użytkownik

Ja grałem ze swoją dziewczyną Gow co op i doszliśmy do 4 aktu więc nie jest tak źle z grami u płci pięknej. Ja też dołączam się do prośby AOt już ukończyliśmy i nie mamy już w co grać....

cux

Użytkownik
Użytkownik

Z grami u plci pieknej,jak ktos to napisal, wcale nie jest tak zle. :) Moga Was zaskoczyc. ;p Gralem kiedys z jedna w Smash Bros Melle, ograla mnie chyba z 20 razy. 8) Albo zona mojego kumpla, NFS czy GT5-zdziwiony bylem. . Zagrajcie sobie w GOW'a na Co-op, bedzie fajnie.

auron123

Użytkownik
Użytkownik

Ja w nfs to ja z moją laską nie mam szans :p znając życie jak nie ma co robić to non toper katuje swoją konsolke

cux

Użytkownik
Użytkownik

O wlasnie,jeszcze mozecie sobie zagrac w kroliczki tzn, Rayman Raving Rabbids - dobre, na Wii lepsze ale zawsze cos. :) Fajne mini gierki. ;p

lukmaj

Użytkownik
Użytkownik

Dzieki :) chyba sciagne NFS'a bo dziewczyna kiedys przeszla Undergrounda 1 i 2 to moze jej sie spodoba. Tylko Jak w Most Wanted albo Carbonie wyglada multiplayer, czy sa te same konkurencje co w normalnym single?

Mnie sie bardzo podobał Burnout Dominator na PSP, mysle o sciagnieciu Revange na X-a, czy ma on tez tryb multi?

Czy w Crashu jest jakis tryb Co-op?

loudlips

Użytkownik
Użytkownik

ja se pykam z moim kochanie w fife 08 ostatnio. jak mialem xboxa pierwszego to caly czas na emu snesa w bombermany pykalismy a potem... hehehe.. tez pykalismy :p:p:p no a teraz jakpisalem to fifa 08. wszyscy u mnie sie w to powkrecali i ma kobita tez.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom