Poczekajcie do 43 sekundy....
http://www.pardon.pl/artykul/4755/polski_akcent_w_najwiekszym_konsolowym_hicie_zobacz
http://www.pardon.pl/artykul/4755/polski_akcent_w_najwiekszym_konsolowym_hicie_zobacz
HeheheWReki napisał:ehhh ten filmik to akurat fejk... gra sie gościowi tnie w około 50 sekundzie a głos jest normalny (nie tnie sie ;/) a wg to słychać że ktoś podkładał głos bo byłą inna głośność tego co babka gadała i niebyło słychać szumu na głosie... i jeszcze jedno... skąd akurat ta osoba wiedziała gdzie i jak znajdzie babke z polskim akcentem...
Tak PS. to w GTA nigdy niebyło polskiego akcentu jak coś to Ruski ale nie polski!!!
gdybyś zobaczył do siga(sygnaturki) to byś wiedział że gram w GTAIV....timonowski napisał:HeheheWReki napisał:ehhh ten filmik to akurat fejk... gra sie gościowi tnie w około 50 sekundzie a głos jest normalny (nie tnie sie ;/) a wg to słychać że ktoś podkładał głos bo byłą inna głośność tego co babka gadała i niebyło słychać szumu na głosie... i jeszcze jedno... skąd akurat ta osoba wiedziała gdzie i jak znajdzie babke z polskim akcentem...
Tak PS. to w GTA nigdy niebyło polskiego akcentu jak coś to Ruski ale nie polski!!!Dziś nie jest 1 kwietnia, ale udało Ci się
P.S. Grałeś w ogóle w gta? LoL
Tak, słyszałes to w Vladivostok FM, dzowniła "Kristina from Poland"Realizer napisał:A slyszeliscie jak w jednym radiu babka gada cos DJ ......... i na koncu "Hello I'm from Poland" nie wiem czy to nie w tym Vladistok
Akurat w grze w nie jednym momencie mozna slyszec, jak babki mowia po polsku, takze nie wciskaj ludziom ciemnot i nie rob z nich idiotow.WReki napisał:gdybyś zobaczył do siga(sygnaturki) to byś wiedział że gram w GTAIV....timonowski napisał:HeheheWReki napisał:ehhh ten filmik to akurat fejk... gra sie gościowi tnie w około 50 sekundzie a głos jest normalny (nie tnie sie ;/) a wg to słychać że ktoś podkładał głos bo byłą inna głośność tego co babka gadała i niebyło słychać szumu na głosie... i jeszcze jedno... skąd akurat ta osoba wiedziała gdzie i jak znajdzie babke z polskim akcentem...
Tak PS. to w GTA nigdy niebyło polskiego akcentu jak coś to Ruski ale nie polski!!!Dziś nie jest 1 kwietnia, ale udało Ci się
jakoś dziwnie gram w GTA już z tydzień i ani razu niesłyszałem jak po polsku ktoś gada słyszałęm jedynie jak babki po rusku gadały ale po polsku nie..... w żadnym GTA niesłyszałem jeszcze polskiego...cux napisał:Akurat w grze w nie jednym momencie mozna slyszec, jak babki mowia po polsku, takze nie wciskaj ludziom ciemnot i nie rob z nich idiotow.WReki napisał:gdybyś zobaczył do siga(sygnaturki) to byś wiedział że gram w GTAIV....timonowski napisał:HeheheWReki napisał:ehhh ten filmik to akurat fejk... gra sie gościowi tnie w około 50 sekundzie a głos jest normalny (nie tnie sie ;/) a wg to słychać że ktoś podkładał głos bo byłą inna głośność tego co babka gadała i niebyło słychać szumu na głosie... i jeszcze jedno... skąd akurat ta osoba wiedziała gdzie i jak znajdzie babke z polskim akcentem...
jak wyjdziesz z chaty w 1 miescie to pojdz w prawo , jeszcze raz w prawo i tam masz pelno ruskow i czasami polk sie trafi, I w misjach u Faustina tam przy jego chacie w bogatej dzielnicy tez mozna polke spotac, osobiscie potwierdzam ;]WReki napisał:jakoś dziwnie gram w GTA już z tydzień i ani razu niesłyszałem jak po polsku ktoś gada słyszałęm jedynie jak babki po rusku gadały ale po polsku nie..... w żadnym GTA niesłyszałem jeszcze polskiego...cux napisał:Akurat w grze w nie jednym momencie mozna slyszec, jak babki mowia po polsku, takze nie wciskaj ludziom ciemnot i nie rob z nich idiotow.WReki napisał:gdybyś zobaczył do siga(sygnaturki) to byś wiedział że gram w GTAIV....timonowski napisał:HeheheWReki napisał:ehhh ten filmik to akurat fejk... gra sie gościowi tnie w około 50 sekundzie a głos jest normalny (nie tnie sie ;/) a wg to słychać że ktoś podkładał głos bo byłą inna głośność tego co babka gadała i niebyło słychać szumu na głosie... i jeszcze jedno... skąd akurat ta osoba wiedziała gdzie i jak znajdzie babke z polskim akcentem...
oki poszukam tylko powiedz z którego domu mam wyjść?? z tego który z został spalony po pewnej misji?? czy z tego który dostałęm w zamian tego spalonego??Jaczomb napisał:jak wyjdziesz z chaty w 1 miescie to pojdz w prawo , jeszcze raz w prawo i tam masz pelno ruskow i czasami polk sie trafi, I w misjach u Faustina tam przy jego chacie w bogatej dzielnicy tez mozna polke spotac, osobiscie potwierdzam ;]WReki napisał:jakoś dziwnie gram w GTA już z tydzień i ani razu niesłyszałem jak po polsku ktoś gada słyszałęm jedynie jak babki po rusku gadały ale po polsku nie..... w żadnym GTA niesłyszałem jeszcze polskiego...cux napisał:Akurat w grze w nie jednym momencie mozna slyszec, jak babki mowia po polsku, takze nie wciskaj ludziom ciemnot i nie rob z nich idiotow.WReki napisał:gdybyś zobaczył do siga(sygnaturki) to byś wiedział że gram w GTAIV....timonowski napisał:HeheheWReki napisał:ehhh ten filmik to akurat fejk... gra sie gościowi tnie w około 50 sekundzie a głos jest normalny (nie tnie sie ;/) a wg to słychać że ktoś podkładał głos bo byłą inna głośność tego co babka gadała i niebyło słychać szumu na głosie... i jeszcze jedno... skąd akurat ta osoba wiedziała gdzie i jak znajdzie babke z polskim akcentem...
Z tego co spaliliWReki napisał:oki poszukam tylko powiedz z którego domu mam wyjść?? z tego który z został spalony po pewnej misji?? czy z tego który dostałęm w zamian tego spalonego??Jaczomb napisał:jak wyjdziesz z chaty w 1 miescie to pojdz w prawo , jeszcze raz w prawo i tam masz pelno ruskow i czasami polk sie trafi, I w misjach u Faustina tam przy jego chacie w bogatej dzielnicy tez mozna polke spotac, osobiscie potwierdzam ;]WReki napisał:jakoś dziwnie gram w GTA już z tydzień i ani razu niesłyszałem jak po polsku ktoś gada słyszałęm jedynie jak babki po rusku gadały ale po polsku nie..... w żadnym GTA niesłyszałem jeszcze polskiego...cux napisał:Akurat w grze w nie jednym momencie mozna slyszec, jak babki mowia po polsku, takze nie wciskaj ludziom ciemnot i nie rob z nich idiotow.WReki napisał:gdybyś zobaczył do siga(sygnaturki) to byś wiedział że gram w GTAIV....timonowski napisał:HeheheWReki napisał:ehhh ten filmik to akurat fejk... gra sie gościowi tnie w około 50 sekundzie a głos jest normalny (nie tnie sie ;/) a wg to słychać że ktoś podkładał głos bo byłą inna głośność tego co babka gadała i niebyło słychać szumu na głosie... i jeszcze jedno... skąd akurat ta osoba wiedziała gdzie i jak znajdzie babke z polskim akcentem...