Polski Live - pytanie

Martist

Użytkownik
Użytkownik
Witam, mam pytanie co do polskiego Live. Otóż mam założone konto na polskim Live, abonament Gold już niedługo, a więc czas zacząć rozmyślać o graniu w różne tytuły w sieci. Pytanie mam takie: czy to, że w narodowości i w koncie mam wpisaną Polskę wpływa na wyszukiwanie graczy do meczów np. w BC2? Czy jeżeli mam polskie LIVE to częściej będę grał z Polakami niż np. z Anglikami? A może nie ma różnicy i po prostu umawianie się na mecze ma na to wpływ?

Z góry dzięki za odpowiedź,

M. Artist

Marydson

Użytkownik
Użytkownik
z tego co sie orientuje to nie , tez mam konto na pl i baaardzo rzadko gram z polakami , glownie angole/szkoci (fifa11) , w bc2 to nie masz czasu sprawdzac kto jakiej narodowosci to wiesz...

kubax360

Użytkownik
Użytkownik
nawet jak byłes zarejstrowany na UK czy US. To tak samo wyszukuje, bo (podobno) automatycznie szuka podobnych IP. Najlepiej umawiac sie na forach, pozniej masz znajomych, z którymi dobrze Ci sie gra/ rozmawia i masz z tego FUN. Bedziesz miał kilku znajomych, z którymi bedziesz grał w takie gry a z innymi w inne. Szukasz na forum tematów, które zbierają ludzi do gry w konkretne tytuły. No i najwazniejsze mieć HS, teraz nie wyobrazam sobie gry bez HS, np w BBC2.

snochu

Użytkownik
Użytkownik
A teraz moje pytanie. Czy wiadomo coś o nowych usługach na polskim live? Chodzi mi głównie o coś w stylu Last FM i IPLA(PS3) lub innej internetowej telewizji. Mam jeszcze jedno pytanie, czy jeżeli będę miał konto na USA to czy będę mógł korzystać z tamtych usług (głównie ESPN)?

// a teraz WARN!! Czytać, czytać, czytać regulamin działu! Jest taki mój post przyklejony PODŁACZANIE SIĘ POD TEMATY, ludzie przecież takie tematy są nieczytelne jak ktoś założył wątek to jego działka po co tu swoje pytanie wkładasz... WARN!!

#jakubkameleon

dawidek295

Xbox One
Xbox One
A teraz moje pytanie. Czy wiadomo coś o nowych usługach na polskim live? Chodzi mi głównie o coś w stylu Last FM i IPLA(PS3) lub innej internetowej telewizji. Mam jeszcze jedno pytanie, czy jeżeli będę miał konto na USA to czy będę mógł korzystać z tamtych usług (głównie ESPN)?
espn to tv amerykańska wiem bo mam tam rodzinkę u nas nie zobaczysz tego w europie jest odpowiednik spy coś tam to też tv;))

Do góry Bottom