Pomoc przy wyborze wersji XBOX'a

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Pattrick123

Świeżak
Świeżak
Hejka,

Kupuję XBOX'a ze sklepiku (Agito.pl - sklep internetowy) tylko ,że biorę dwie wersje pod uwagę:

Pierwsza: Microsoft Xbox 360 250GB Slim - Sklep internetowy Agito.pl
Druga: Microsoft Xbox 360 Premium Slim 250GB + Forza 4 + Wiedźmin 2 - Sklep internetowy Agito.pl

Którą wersję wybrać? Która będzie lepsza - nie awaryjna itd.

Z góry dzięki za pomoc :)

Pozdrówka

TheOFF

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Slimy są bezawaryjne.
Jeśli coś im się stanie, to w 98% jest to wina użytkownika.

Trochę drogo mają.
Na allegro możesz znaleźć tańsze zestawy.

Ew. poszukaj w dziale Giełda.
Kilku użytkowników tego forum sprzedaje ciekawe zestawy.
Myślę, że coś dobrego u nich znajdziesz. ; )

Pattrick123

Świeżak
Świeżak
Ale wiesz chodzi o to ,że chcę to wziąźć na raty :/ I tutaj w tym sklepie są takie które są dla mnie najwygodniejsze :) Zastanawiam się tylko czemu zestaw bez gier kosztuje tylko 10 zł taniej od zestawu z dwoma grami - o co tu chodzi?

Jabar

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Zastanawiam się tylko czemu zestaw bez gier kosztuje tylko 10 zł taniej od zestawu z dwoma grami - o co tu chodzi?
No różne promocje robią, ja jak w październiku 2010 kupowałem SLIM'ke 250 GB, to taki zestaw na półce kosztował 1099zł, a obok na półce, taki sam zestaw na promocji kosztował 1049zł a w pudle w gratisie były 2 gry: FORZA3 oraz ALAN WAKE.

Pattrick123

Świeżak
Świeżak
Fakt :D Nie dopatrzyłem ,że promocja :p Kurczę, jakie to fajne uczucie :p że po długim czasie męczarni na słabym PC - można wreszcie pograć normalnie w ulubione gry :D A, właśnie co do gier - to jakie mi jeszcze polecacie wziąść do tych dwóch? (Oj się będzie działo jak dostanę XBOX'a :D)

Jabar

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Zależy co lubisz.. jest cała masa fajnych gier :)

PS. looknij na moje wątki.. mam tam coś nie coś do opchnięcia, jakbyś coś chciał to pisz na PW...

Pattrick123

Świeżak
Świeżak
Okey, wielkie dzięki za pomoc ;) Biorę ten zestaw z dwoma grami w zestawie + dorzucę do tego zdrapkę na 3 miechy live gold. Jeszcze mam takie małe pytanko - gdzieś (już nie pamiętam) wyczytałem ,że jak się zakłada pierwsze konto to się dostaje miesiąc abonamentu za free, prawda to?

TheOFF

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Pewnie, że tak. Z tego co pamiętam, możesz założyć trzy konta i na każdym będzie miesiąc darmowego golda.
Jak darmowy miesiąc Ci się skończy na głównym koncie, wpisujesz kod ze zdrapki. ; )

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom