pomoc z xboxem

kalaf

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
witam
mam taki program. troche nie jest miejsce na to na tym forum ale zawsze mozna sprobowac. poszukuje osoby ktora mieszka w Zamosciu lub w okolicy Zamoscia. kupilem na allegro xboxa http://www.allegro.pl/item350413138_xbox_360_nowy_okazajia_.html i mam takie wrazenie ze koles mnie oszukal. napisal mi ze wyslal xboxa we worek i jeszcze nie przyszedl. dzwonilem dzisiaj na poczte i jeszcze nie ma. wogule koles jest dziwny. pisze mu e-maila w niedziele a on mi odpisuje dopiero w srode, a jak kupilem to jak sie pytalem o numer konta to od razu odpisal. wyslal mi niby real photo pozniej ale nie jest to potwierdzenie. 1 moje pytanie czy cos wiecie na temat strajku poczty w Zamosciu bo jak dzwonilem do oddzialu poczty w mojej gminie to powiedzieli ze wszystko jest ok, ale kiedys slyszalem ze jest jakis strajk. 2 pytanie czy jak ktos mieszka w Zamosciu to moglby mi pomoc? chodzi mi o to czy moglby sie przejechac do kolesia i zapytac sie czy wyslal i podac sie za czlonka mojej rodziny? i jak tak to zapytac sie kiedy to zrobil? przedwczoraj mu pisalem e-maila i nic zero odpowiedzi z jego strony. moze przyjdzie jeszcze xbox ale powoli zaczynam sie martwic. jakby mi ktos pomogl to bylbym bardzo wdzieczny. ja mieszkam ponad 300km od Zamoscia wiec troche odpada dojazd.
pozdrawiam

Laska

Użytkownik
Użytkownik
Odp: pomoc z xboxem

Z przykrością muszę Ci powiedzieć, że zostałeś oszukany :( Ten kolo ma 1 komentarz i w dodatku jego poprzednie konto zostało zablokowane :/

kalaf

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

a skad wiesz ze zostalo zablokowane :'(

Laska

Użytkownik
Użytkownik

Bo znam tą osobę

Do góry Bottom