Pomóżcie, szukam telefonu..

Forza3Fun

Świeżak
Świeżak
LG GW300 Etna 2 Wrocław Gwarancja QWERTY BCM! (1465506348) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Witam was i zwracam sie o pomoc
szukam telefonów typu jak w linku.. z góry dzieki
piszcie modele na PW

65userow

Banned
Klawiatura QWERTY musi być tak jak w tym LG czy może być rozsuwana od boku?

Forza3Fun

Świeżak
Świeżak
musi być QWERTY, właśnie chodzi o to żeby przypominały z wyglądu ten.. dałem akurat taki przykład..

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

65userow

Banned
Jeśli chodzi o tego typu telefony to chyba najlepszy będzie Samsung I600 i mniej znany BlackBerry Bold 9700. Jeszcze ciekawie się zapowiada HTC ChaCha jak i Motorola Pro.

Forza3Fun

Świeżak
Świeżak
Jakieś jeszcze propozycje ?

leonkg

Użytkownik
Użytkownik

Forza3Fun

Świeżak
Świeżak
Dodam jeszcze, że nie chce jakiś chińskich podrób i potrzebuje tanio telefon, gdyż posiadam już iPhone ; p. A drugi telefon potrzebny żeby szybko eski pisać.

65userow

Banned
Jeśli chodzi o esy żeby szybko pisać, to lepiej przyda się wysuwana klawiatura z lewej strony. Użytkowałem Samsunga I600 no i telefonik super, jednak często nie trafiałem w tą literkę którą chciałem. Mój drugi telefon to Samsung Wave 533 no i w porównaniu z I600 jest o niebo lepszy. Corby Pro, telefon który posiada mój kolega jest również bardzo dobry, jednak brakuje mu systemu operacyjnego.

PS:Do iphona, możesz dokupić zawsze takie coś Keyboard Buddy iPhone 4 Case - A sleek iPhone 4 case with an integrated Bluetooth keyboard, the best of both worlds is at your fingertips.

Forza3Fun

Świeżak
Świeżak
na iPhone mi sie bardzo dobrze piszę, ale mam dwie karty dlatego potrzebuje tanio drugi do esków.. i żeby był w tym stylu LG/Blackberry

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
*Nowy Sony Ericsson U20i x10 mini pro Xperia W-WA* (1467787411) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy polecam ten.Korzystałem również z Nokii E72, Samgunga Corby Pro i Wave 533.Jak dla mnie Xperia wymiata je wszystkie pod względem pisania smsów.Duże odstępy między klawiszami naprawdę robią swoje.Pozatym telefon na androidzie, nie zacina się.Naprawdę, szczerze polecam.

65userow

Banned
Xperia x10 mini pro jest skierowanym modelem dla osób które mają mniejsze palce, a android dostał nakładkę od SE która jak dla mnie niezbyt dobrze wygląda w porównaniu do HTC Sense i TouchWiz'a Samsunga...

Do góry Bottom