[Portal] "Battlefield 3" , czyli recepta na sukces EA DICE

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Treść wiadomości znajduje się tutaj: http://xboxforum.pl/content.php?r=113-Battlefield-3

nakoz

The Legend
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Pytanie tylko czy w listopadzie nie zobaczymy kolejnego COD który znów rozwieje nadzieje EA. Z innej beczki i może nie tak poważnie podchodzący do tematyki ale Duke Nukem Forever też może zarządzić.

T0Mmy

Banned
Wygląda wspaniale . Duża szansa na to że wyjdzie najlepsza strzelanka wszechczasów .

Dogg

Użytkownik
Użytkownik
Z innej beczki i może nie tak poważnie podchodzący do tematyki ale Duke Nukem Forever też może zarządzić.
Dokładnie. Szczególnie ze względu na ogromną reklamę, którą są poprzednie części serii oraz cała otoczka tej sprawy :)

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
W 2002 roku światło dzienne ujrzała seria o wymownym tytule "Battlefield".Apogeum swojej sławy osiągnęła po premierze "Battlefield : Bad Company 2", niestety chwile później na rynek weszła kolejna odsłona serii "Call of Duty" wytwórni Activision i wszyscy zapomnieli o EA jako wytwórni strzelanek.Na dzień dzisiejszy to właśnie "Call of Duty" cieszy się opinią najlepszego FPS'a.
Ja nie zapomniałem :p Wg. mnie Battlefield to zaraz po CS'ie najlepszy fps na multiplayer :) A Battlefield 2 to była moc :D

freeq_

Użytkownik
Użytkownik
Jak dla mnie CoD nigdy nie wiódł prymu w "jakości" swoich produktów, no przepraszam, doprowadzili do tego, że zapomniałem o tak świetnych częściach jak 1 i 2, czy Modern Warfare...
Bad Company 2 to totalny odjazd w fps'ach, jak dla mnie grywalność na poziomie CS'a, który w moim przypadku poszedł w odstawkę na rzecz BC2.
Silnik Frostbite jest niesamowicie innowacyjny i wprowadził nową jakość do fps'ów, która oczywiście już istniała, jednak Multiplayer BC2 wytoczył tory sukcesu BC2.
B3 może być genialne, jeżeli Multi będzie na takim poziomie jak w BC2 i będzie dawało tyle godzin rozgrywki.
Nic tylko zamawiać pre-ordera i zacierać ręce na jesieni....

lozo55

Użytkownik
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
licze na tego BFa, wg mnie BC2 był najlepszą grą fps do tej pory

triplex

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
kolejny "must have " kupię na 100% .narazie dodatki do BC2 zbieram bo wymiatacz jak dla mnie

kopecioch90

Użytkownik
Użytkownik
Oj i juz sie ciesze na ta nowinke:) tak jak czekam na gearsow 3 tak i to wyjdzie to odrazu wio do sklepu.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

kj5

Użytkownik
Użytkownik
Jeśli BF3 to będzie bardziej BF2 niż BC2, kupuje odrazu. Bad Company 2 jest tak "CoD-owany" że to głowa boli. Regeneracja hp, 2 strzały ze snajpy, ograniczenie pułapu, pojazdów jak na lekarstwo, 4 klasy, przekokszony medyk. No prosze was, bf2 to było coś, samoloty, masa czołgów i heli w którym zrobienie salta czy pętli to jedyny sposób na uniknięcie rakiety :). Więc jeśli będzie to BF2 z silnikiem frostbite - kupuje. No i dodatkowo najlepsza mapa w grach multi ever made czyli Strike At Karkand ;)

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Jak dla mnie CoD nigdy nie wiódł prymu w "jakości" swoich produktów, no przepraszam, doprowadzili do tego, że zapomniałem o tak świetnych częściach jak 1 i 2, czy Modern Warfare...
Bad Company 2 to totalny odjazd w fps'ach, jak dla mnie grywalność na poziomie CS'a, który w moim przypadku poszedł w odstawkę na rzecz BC2.
Silnik Frostbite jest niesamowicie innowacyjny i wprowadził nową jakość do fps'ów, która oczywiście już istniała, jednak Multiplayer BC2 wytoczył tory sukcesu BC2.
B3 może być genialne, jeżeli Multi będzie na takim poziomie jak w BC2 i będzie dawało tyle godzin rozgrywki.
Nic tylko zamawiać pre-ordera i zacierać ręce na jesieni....
No właśnie CoD 1 i 2 to była moc lecz wg. mnie seria Call of Duty była grą głównie singleplayerową i taką zostać powinna bo to co robi IW czy Treyarch z multi to żal w to grać :p

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
No właśnie CoD 1 i 2 to była moc lecz wg. mnie seria Call of Duty była grą głównie singleplayerową i taką zostać powinna bo to co robi IW czy Treyarch z multi to żal w to grać :p
IW wyniosło tą gre pod niebiosa jeśli chodzi o multi. Treyarch wszystko psuje, dlatego Call of Duty stacza się w dół, podczas gdy BF rośnie w siłę..

TheDarkKnight

Użytkownik
Użytkownik
Najlepsze jest to, że 80% użytkowników forum jedzie ciągle na tego CoD'a, a przed premierą ****ą w gatki i lecą do sklepu, ew. zamawiają na Allegro x)
Jeśli chodzi o Battlefielda 3 to mogę powiedzieć tyle, że jeśli CoD nie wniesie czegoś nowego, to może być kiepsko z tą serią.

janek00

Użytkownik
Użytkownik
pytanie to ja mam jedno: co to niby za news?

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Napisałem go po to, żebyś o to zapytał :)

COREONE

Użytkownik
Użytkownik
Co do Coda 1 i 2 elegancko pykało się na singlu, co do multi MW 2 niestety mnie nie wciągną w przeciwieństwie do BC2 rozgrywka bardziej przypomina ta z Quake niż wojnę, oczywiscie czekam na BF3 i udezam na FRONT .

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Marzy mi się starcie Battlefielda 3 ze starym solidnym Call of Duty w nowej odsłonie z nowymi pomysłami itp. Wtedy to by była w dosłownym znaczeniu rzeź FPS'ów. :)

33-300

Banned
Użytkownik
Multi to tylko Battlefield Bad Company 2 wymiata.

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Nie mów hop zanim nie przeskoczysz.Nie widzieliśmy jeszcze BF3

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom