Treść wiadomości znajduje się tutaj: http://xboxforum.pl/content.php?r=113-Battlefield-3
Dokładnie. Szczególnie ze względu na ogromną reklamę, którą są poprzednie części serii oraz cała otoczka tej sprawyZ innej beczki i może nie tak poważnie podchodzący do tematyki ale Duke Nukem Forever też może zarządzić.
Ja nie zapomniałem Wg. mnie Battlefield to zaraz po CS'ie najlepszy fps na multiplayer A Battlefield 2 to była mocW 2002 roku światło dzienne ujrzała seria o wymownym tytule "Battlefield".Apogeum swojej sławy osiągnęła po premierze "Battlefield : Bad Company 2", niestety chwile później na rynek weszła kolejna odsłona serii "Call of Duty" wytwórni Activision i wszyscy zapomnieli o EA jako wytwórni strzelanek.Na dzień dzisiejszy to właśnie "Call of Duty" cieszy się opinią najlepszego FPS'a.
No właśnie CoD 1 i 2 to była moc lecz wg. mnie seria Call of Duty była grą głównie singleplayerową i taką zostać powinna bo to co robi IW czy Treyarch z multi to żal w to graćJak dla mnie CoD nigdy nie wiódł prymu w "jakości" swoich produktów, no przepraszam, doprowadzili do tego, że zapomniałem o tak świetnych częściach jak 1 i 2, czy Modern Warfare...
Bad Company 2 to totalny odjazd w fps'ach, jak dla mnie grywalność na poziomie CS'a, który w moim przypadku poszedł w odstawkę na rzecz BC2.
Silnik Frostbite jest niesamowicie innowacyjny i wprowadził nową jakość do fps'ów, która oczywiście już istniała, jednak Multiplayer BC2 wytoczył tory sukcesu BC2.
B3 może być genialne, jeżeli Multi będzie na takim poziomie jak w BC2 i będzie dawało tyle godzin rozgrywki.
Nic tylko zamawiać pre-ordera i zacierać ręce na jesieni....
IW wyniosło tą gre pod niebiosa jeśli chodzi o multi. Treyarch wszystko psuje, dlatego Call of Duty stacza się w dół, podczas gdy BF rośnie w siłę..No właśnie CoD 1 i 2 to była moc lecz wg. mnie seria Call of Duty była grą głównie singleplayerową i taką zostać powinna bo to co robi IW czy Treyarch z multi to żal w to grać