Treść wiadomości znajduje się tutaj: http://xboxforum.pl/content.php?r=114-Co-ma-wspólnego-telefon-komórkowy-z...-Kinectem
Po to żeby zaspokoić rynek cassualowy który przynosi większe zyski i powoduje rozwój technologiczny (cassuale lubią takie gadgety).Po co to komu? Czy rynek gier hardkorowych się już wyczerpał czy co
Telefon z WP7 to oferujączego to już nie wymyślą.. ja bym wolał, żeby na telefonach można było zalogowac się na swoje konto i pograc w jakies gierki w których mozna powbijac achivy.. np 50 pkt za przejscie jakiejs gierki na telefonie : D
jesteś pewien, że na telefony z WP7 są gierki, w których można powbijac achivy, które potem się dodają do mojego xboxowego konta?Telefon z WP7 to oferują
Co do filmiku - żeby kupić specjalnie do tego fona to nie bardzo, ale jak już posiadamy fon z WP7 i Kinecta to niech będzie nawet taka pierdółka
Przecież na tym się opiera cały Live - gry z pc (GFWL), x360 i WP7 mają aczikijesteś pewien, że na telefony z WP7 są gierki, w których można powbijac achivy, które potem się dodają do mojego xboxowego konta?
Xbox LIVE on Windows Phone - Xbox.comYou're always in the game with Xbox LIVE on Windows phone. Earn achievements, bump your gamerscore, and challenge your friends.