[Portal] Forza Motorsport 4 - dawka świeżych informacji

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Treść wiadomości znajduje się tutaj: http://xboxforum.pl/content.php?r=123-Forza

Szpaner94

Banned
Jeśli chodzi o Forze 4 to nie ma co mówić, że to jeden z najlepiej zapowiadających się symulatorów na 2011.

Co do news'a, to dodam że był już tutaj (NA FORUM) taki, co prawda z innego portalu... ale informacje pokrywają się w 95%

Ponadto przy okazji chciałem się zapytać, skąd pomysł wrzucania wszystkich news'ów na portal ? Wg. mnie trzeba się na coś zdecydować, bo w tej chwili jest burdel i w/w duble-newsy się zdarzają - zupełnie niepotrzebnie.

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Wskaż mi chociaż jeden double-news obecny w tej chwili.
Newsy na portal wrzucamy wybiórczo, nie wszystkie newsy z forum są na portalu.
Ponadto nie moją sprawą jest, że taki news był.Był, ale nie ma.Osobiście go nawet nie widziałem.

Szpaner94

Banned
Wskaż mi chociaż jeden double-news obecny w tej chwili.
Newsy na portal wrzucamy wybiórczo, nie wszystkie newsy z forum są na portalu.
Ponadto nie moją sprawą jest, że taki news był.Był, ale nie ma.Osobiście go nawet nie widziałem.
http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/forza-motorsport-4-nowe-informacje-84649.html

Złośliwi powiedzą ze składnia i słowa kluczowe tylko pozmieniane...

IMO kolejny news - nawet na ten sam temat - zawsze coś wnosi. Jednak odkąd genialny pomysł mieszania portalu z forum wszedł w życie, jest tu wszystko to, co mozemy znaleźć na pudelku.

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Ok.W takim razie dzięki za spostrzeżenia, będę musiał chyba odbyć poważną rozmowe z administracją, bo nie mam najmniejszego zamiaru przeglądać 10 stron wstecz działu aktualności tylko po to, żeby sprawdzić, czy ktoś już nie napisał takiego newsa.W takim wypadku, moja robota nie ma sensu.

A newsa zostawiam, przyda się na portalu, bo zawiera dość ważne informacje.

Marydson

Użytkownik
Użytkownik
Jak dla mnie kolejna forza pozamiata : )

Ogór

Użytkownik
Użytkownik
Nic tylko czekać:) Mam nadzieje że to będzie najlepszy symulator:)

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
ich szczegółowośc jest aż przytłaczająca... ciekawe czy wprowadzą reakcje samochodu na zmienną gęstośc powietrza :D

T0Mmy

Banned
Niech lepiej wezmą sie za realizm oraz odwzorowanie dobre jazdy samochodem zamiast oponami bo narazie to tylko o tych oponach i torach gadają co nie jest aż tak ważne

kamiqu

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
No i przy okazji mogliby zrobić w forzy 4 większą ilość dymu, bo jak katujesz auto i kręcisz bączki to tylko lekka mgiełka się unosi, po prostu porażka, a tak to tylko czekać na czwóreczkę

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Czwórka wszystkich zaskoczy! Wierzę w to :) Nie napinajcie :D Hehe

DJ.Bart

Użytkownik
Użytkownik
Forza to kozak a NFS czy to zwane GT5 to może wiecie co laskę. Czekam na Forze 4

Krawol

Banned
Użytkownik
Żywcem z poligami. Ale forza to będzie hit

piotrek95pl

Użytkownik
Użytkownik
tak zdecydowanie czekam na forze 4. Z tego widze i slysze tylno mowa o tych oponach ,wg mnie mogli by sie wziac za cos innego np. hmm lepszy tuning i mogli by dodac troche wiecej aut

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
tak zdecydowanie czekam na forze 4. Z tego widze i slysze tylno mowa o tych oponach ,wg mnie mogli by sie wziac za cos innego np. hmm lepszy tuning i mogli by dodac troche wiecej aut
Więcej? Człowieku, w Forzy 3 miałeś wraz z dodatkami 500+ samochodów! Jechałeś chociaż 50 z nich?

barman_2000

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
pewnie nie, a jesli chodzi o tuning to to nie underground tylko wyscigi, da sie zmieniac delikatnie samochod i to wystarczy, przydalby sie ciut lepszy model jazdy, zmienne warunki pogodowe i wiecej torow bo te z 3 znalem na pamiec po niedlugim czasie;)

maciejjj

Użytkownik
Użytkownik
po cholerę więcej aut ? :confused: 500 w fm3u. Mi wystarczy nawet mniej, 300 ale dopracowanych jak to Ferrari

Ostatnio edytowane przez moderatora:

NikoBellic91

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
@up rozumiem że spodziewasz się takiej grafiki jak na tym renderowanym gameplay'u ? Powodzenia. A FM4 sam kupię na pewno w premierę bo jestem wielkim fanem tej serii. FM1 i 2 przeszedłem, FM3 kończę, a teraz czekam na preorder FM4 :D

biperus

Użytkownik
Użytkownik
No kiedyś na pewno osiągną taką grafikę :)

maciejjj

Użytkownik
Użytkownik
@up rozumiem że spodziewasz się takiej grafiki jak na tym renderowanym gameplay'u ? Powodzenia. A FM4 sam kupię na pewno w premierę bo jestem wielkim fanem tej serii. FM1 i 2 przeszedłem, FM3 kończę, a teraz czekam na preorder FM4 :D
nie spodziewam się tego bo taka będzie/jest grafika w FM4 w trybie photo, showroom i menusach, oczywiście podczas normalnych wyscigów nie będzie takich detali co mnie nie smuci bo nie da się zwrócić uwagi na detale w kamerze TPP (zbyt daleko).

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom