[Portal] I Kinect po raz trzeci !

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik

Marcinpl25

Użytkownik
Użytkownik
Dla mnie do kinecta powinny też wkońcu być dołączone jakieś akcesoria typu pałeczki ,mieczyki ,pistoleciki itd. działające na zasadzie pada. Takie rzeczy zrobione specjalnie pod kinecta napewno były by świetnie odczytywane w końcu kinect jest bardziej zaawansowany niż playstation eye ,a na ps3 ruchy odczytywane są niemalże 1:1. Microsoft powinien się nad tym zastanowić i przestać z rozgrywką bez kontrolerów ,bo nie za dobrze im to wychodzi.

R

rowerser

Guest
E tam. Własnie na tym ma polegać cała idea "kinecta", że nasze ciało jest kontrolerem ruchu. Pomysł super. Mam nadzieje, że nie długo pad będzie czymś zbędnym :p

L4mia

Użytkownik
Użytkownik
Dla mnie do kinecta powinny też wkońcu być dołączone jakieś akcesoria typu pałeczki ,mieczyki ,pistoleciki itd. działające na zasadzie pada. Takie rzeczy zrobione specjalnie pod kinecta napewno były by świetnie odczytywane w końcu kinect jest bardziej zaawansowany niż playstation eye ,a na ps3 ruchy odczytywane są niemalże 1:1. Microsoft powinien się nad tym zastanowić i przestać z rozgrywką bez kontrolerów ,bo nie za dobrze im to wychodzi.
masz na pewno Kinecta? a po kij jakieś różdżki za które trzeba będzie zapłacić - chcesz jakieś ****rle w ręce tu graj na PS3
niektóre gry działają bez lagów a niektóre mają - niech lepiej M$ nie zgadza się na sprzedaż gier nie trzymających się parametrów przetwarzania ruchu

SoTeR

Użytkownik
Użytkownik
Bardzo fajnie to wygląda na filmiku :)

Piotrek ELO

Użytkownik
Użytkownik
No i właśnie dopiero na tym filmiku widać potencjał kinecta.
Czekam aby takie gry były na xbox'sie.

Bazajaytee

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Widzę, że Kinecta lepiej opłaca się na PC kupić niż do Xboxa ^^ Bardzo ładnie to wygląda.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom