[Portal] Nowy Assassin's Creed jeszcze w tym roku!

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

AiZo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

sauron96

Użytkownik
Użytkownik
taa w maju a na pc brootherhood w marcu...

mihcal5

Banned
ciekawe czy zdążą w maju, już nie mogę się doczekać

AiZo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Ale co zdążą? W maju to dopiero ogłoszą pierwsze konkretne informacje, a nie premiera gry.

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Kolejna staczająca się seria?

T0Mmy

Banned
Przedstawiony w maju a nie jak myślisz ma wyjść w maju ! Było by świetnie jakby wyszedł w tym roku dla mnie bardzo dobra wiadomość

CrypearL

Użytkownik
Użytkownik
Czekałem na tą wiadomość ;] Maj - L.A. Noire, Wiedźmin 2, zapowiedź kolejnego Assassin's Creed i moje urodziny ;] Żyć nie umierać :p

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
pewnie to bedzie nie dopracowana gra. ja juz wole poczekac niz grac w jakies g*wno

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
ehh żegnaj serio Assassins Creed, zostajesz znidforspidowana, zfifowana i z kalofdiutowana.

marcin093

Użytkownik
Użytkownik
a z kad wiesz ze niedopracowana? Moim zdaniem poszło im to dlatego tak szybko poniewaz jest jakas kontynuacja calej histori ezia lub desmunda, przeciez tworzenie od nowa map itp zajeło im by co najmniej rok albo 3/4 roku,a tak to juz maja profil desmunta,mapy rzymu lub wenecji itp poprostu kilka nowych rzeczy dojdzie wraz z nowa historyjka i tyle... takie moje zdanie ,ale szczerze to sam niemoge sie doczekac ;)

ms_crew

Użytkownik
Użytkownik
Znowu AC
OMG juz nie moge z tymi odgrzewanymi kotletami
Niech wymysla cos innego. Przeciez dawniej wychodzilo multum gier i kazda byla inna od poprzedniej a teraz tylko CODy, Assasiny, Fify itd.
Ilez mozna

JaZz

PlayStation 4
Ryżownik
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Moim zdaniem to całą serie zaplanowali:
Pierwsza część - dobra
Druga - bardzo dobra
Trzecia?! - ...........fani serii dobrze wiedzą
Myśle, że następna będzie jeszcze lepsza!!!

edit
Puki co to mogę grać w tego kotleta:)
Jest wyśmienity

AiZo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Trzecia jak dla mnie nie była lepsza od dwójki, teraz to już tylko staczanie się w dół będzie.

btw - marcin093 - Nie żaden " Desmund " a Desmond.

sid2007

Użytkownik
Użytkownik
Myślę , że jeśli nie wprowadzą do tej części czegoś nowego , a nie tylko zmienione realia i bohatera to nie będzie to już takie fajne. Już dla mnie robi się to nudne niestety...
Powinni pójść w bardziej mroczne klimaty , prawdziwe ciche akcje , zaszczucie przez strażników i podejrzliwych ludzi. Ukrywanie się w ciemnościach...i niech koniecznie poprawią jazdę konną i ich wygląd , bo jak włączam AC2 , wcześniej grając w RDR , to na widok tego konia mam odruch wymiotny...jakiś nieproporcjonalnie duży i sztywny ten koń.
Moim cichym marzeniem jest klimat i czasy Robin Hooda , coś w ten deseń...

gvt

Użytkownik
Użytkownik
Mogliby zrobić nowego splinter cella...

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Kolejna seria upadająca tak jak Call of Duty :(

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Czyli dostaniemy zapewni znowu coś jak AC:B który w serii AC był tak jakby 2.5. Więc to co teraz będzie to będzie coś koło +2.5.. Czemu? Bo jakoś za szybko to wszystko by zrobili porządną kontynuację.. Czyżby choroba wydawania AC co roku?! (typu Fifa itp itd)

Galba

Użytkownik
Użytkownik
OMG:p Jest napisane tam że więcej powiedzą nam w maju a nie ze gra wyjdzie w maju:p Ale ogólnie jak najszybciej:D

Tieu

Użytkownik
Użytkownik
Ja w Brotherhood nawet nie grałem heh.

$evik

Banned
Gra wychodzi co rok - ŹLE
Gra wychodzi co dwa lata - ŹLE
Gra wychodzi co ponad trzy lata - płacz i zgrzyt zębami

Widze, że wam zawsze źle . Jest fajnie jak wychodzi co rok , tym bardziej że AC jest coraz lepszy. Call of Duty wychodzi co rok i jakoś jest coraz lepszy albo bardzo dobry.
Jakbyście chcieli wiedziec, to jak kończyli prace nad AC2, to już zaczyli prace nad Brotherhoodem, czyli to jest ponad rok roboty.
Większośc i tak z was to ściągnie z torrentów, lub kupi ślepo w dzień premiery, więc ...

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom