Jak w temacie. Poszukuję osoby, która wyciągnie klucz z konsoli, bo w napęd poszedł zły klucz, a niestety oryginału klucza nie udało się odnaleźć. Wiem, że jest to możliwe, pozostaje tylko kwestia: gdzie, kiedy... itd
To pewnie ma ten z tych nowszych, bo grał w fife11, nie wiem czy na tej płycie jest instalka jakiegoś dasha, bo nie grywam w takie gry. Czyli pozostaje tylko wymiana płyty na nową, czy tak?
Witam. Ja mam coś takiego, że kupiłem konsolę z zepsutym napędem, ale głupi wyżuciłem stary napęd LiteOn i kupiłem inny BenQ, a klucza nie mam. Jak mogę klucz wydobyć i jak sprawdzić jaki mam dashboard? PS. Konsola była przerobiona, ale bez bana.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.