Co się dzieje? Co ci idioci z Microsoft zrobili, że tak to chodzi? NAJGORSZE, ŻE NIE WIEDZĄ, ŻE MAJĄ PROBLEM!!! (xbox live status kłamie o braku problemów)
Jestem pewien "mojej niewinności", sprawdzałem:
-na X360 i X1
-na 3 różnych łączach internetowych (w tym NAT Open)
-3 różne gry z X360
(więcej mi się nie chciało, więc nie wiem jak to jest w grach typowo z X1)
Ogólnie rankingi wchodzą albo od razu (jak dawniej) albo po 15-60 sekundach lub wcale. Olać rankingi? Niestety pewne elementy są dogrywane z serwerów i coś co zwykle wchodzi w sekundę teraz wchodzi w 30-60 sekund (lub w sekundę).
Te problemy są co najmniej od wtorku 11.09.1028, wtedy nie pokazały się 2 na 2 moje wyniki, ale ranking laguje chyba dłużej, zaś wczytywanie elementów jak levele nieco dłużej (tyle, że wcześniej to było z 5-10 sekund). No więc zrobiłem powyższe testy by się upewnić czy to nie problem 1 gry lub łącza.
Jestem pewien "mojej niewinności", sprawdzałem:
-na X360 i X1
-na 3 różnych łączach internetowych (w tym NAT Open)
-3 różne gry z X360
(więcej mi się nie chciało, więc nie wiem jak to jest w grach typowo z X1)
Ogólnie rankingi wchodzą albo od razu (jak dawniej) albo po 15-60 sekundach lub wcale. Olać rankingi? Niestety pewne elementy są dogrywane z serwerów i coś co zwykle wchodzi w sekundę teraz wchodzi w 30-60 sekund (lub w sekundę).
Te problemy są co najmniej od wtorku 11.09.1028, wtedy nie pokazały się 2 na 2 moje wyniki, ale ranking laguje chyba dłużej, zaś wczytywanie elementów jak levele nieco dłużej (tyle, że wcześniej to było z 5-10 sekund). No więc zrobiłem powyższe testy by się upewnić czy to nie problem 1 gry lub łącza.