1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z abgx360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Orzech1964, Listopad 12, 2014.

  1. Orzech1964

    Orzech1964 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    witajcie, mam taki oto problem:

    [​IMG]

    mam oczywiście połączenie z netem, co z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. amisz86

    amisz86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    332
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    A dograłeś do abgx bazę danych ?
     
  4. Orzech1964

    Orzech1964 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    czyli? myślałem że wystarczy tylko internet.
     
  5. amisz86

    amisz86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    332
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  6. Orzech1964

    Orzech1964 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    dzieki wszystko działa :) a jeszcze takie pytanko, bo słyszałem ze ci co mają dash najnowszy to nie moga instalowac gier na dysku xgd3 czy to prawda?
     
  7. WojtekS85

    WojtekS85 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2017
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.
    Gdzie znajdę najnowszą bazę danych do ABGX360.
    Na stronie ABGX360 jest baza z 2014r i na niektórych nowsze gry nie przechodzą przez program :(
    Proszę o pomoc.
     
  8. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1447
    Polubienia:
    567
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Baza danych jest online.

    Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
     
  9. WojtekS85

    WojtekS85 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2017
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli jak dograłem ten plik z ich strony do ABGX360 powinno działać poprawnie?
    Czyli jak wyświetla mi informacje na pomarańczowo w programie zwłaszcza o Autofix to nie nagrywać?
    Dokładnie to samo co na pierwszym zdjęciu w tym temacie.
    Zaznaczam że to nie we wszystkich grach mi się dzieje.
     
    Ostatnia edycja: Maj 5, 2017
  10. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1447
    Polubienia:
    567
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak masz dokładnie to samo to nie łączy się z bazą danych.

    Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
     
  11. WojtekS85

    WojtekS85 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2017
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie dokładnie to samo ale np to i tym podobne.
     

    Załączniki:

  12. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1447
    Polubienia:
    567
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Gry nie ma w bazie. Ma język polski?
     
  13. WojtekS85

    WojtekS85 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2017
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  14. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1447
    Polubienia:
    567
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Gier z polskim tłumaczeniem przeważnie nie ma w bazie. Jeżeli brak jest innych błędów możesz nagrywać
     
    WojtekS85 lubi to.
  15. WojtekS85

    WojtekS85 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2017
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok fajno podziękował.
    Jak coś to będę pisał w przyszłym tygodniu.
    Pozdrawiam.
     

Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. dzejms13
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    236
  2. tomo122
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    206
  3. smir
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    581
  4. sempre
    Odpowiedzi:
    28
    Wyświetleń:
    1589
  5. zielak1992
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    383

Poleć forum