Problem z AC

Quild

Użytkownik
Użytkownik
Mam dziwny problem. Mam x360 premium, hdmi, 65nm (w razie pytań). chciałem sobie zagrać w mojego ulubionego asasyna i pojawił sie problem. mam czarny ekran i gra się nie włącza. kumpel przyniósł swoją płytkę z grą i to samo. odłączyłem dysk twardy od konsoli i gra ruszyła, ale oczywiście bez możliwości save'u. Podłączyłem dysk i znów nic. usunąłem save'y z poprzednich sesji tej gry (grałem w nią bowiem już wcześniej) i dalej nie chce ruszyć. nie mam bladego pojęcia co to może być. proszę o pomoc.
mam jeszcze chyba 12 gier i każda chodzi bez problemów.

P

Piri001

Guest
Odp: Problem z AC

Stworz nowy profil i zobacz czy gra na nim ruszy . Jezeli tak to bedziemy wiedzieli o co chodzi .

Quild

Użytkownik
Użytkownik

nowy profil nie pomógł

popinek

Świeżak
Świeżak

Gra z dyskiem sie dluzej laduje. U mnie trwa to ok 3 minut. Musisz troche poczekac. Bo odlaczeniu dysku gra laduje sie nie mal od razu. Czy wie ktos dlaczego tak jest? W TDU i Kane & Lynch mam podobny problemy.

P

Piri001

Guest

U mnie nie ma roznicy w czasie loadingow z dyskiem czy bez . Raczej tu chodzi o co innego .

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Sproboj calkowicie wyczyscic dysk.

Quild

Użytkownik
Użytkownik

popinek napisał:
Gra z dyskiem sie dluzej laduje. U mnie trwa to ok 3 minut. Musisz troche poczekac. Bo odlaczeniu dysku gra laduje sie nie mal od razu. Czy wie ktos dlaczego tak jest? W TDU i Kane & Lynch mam podobny problemy.
więc poczekałem i okazało się, że rusza po ok 3 minutach. zrobię jeszcze format twardego(jak dowiem się jak), ale najpierw skopiuję save'y na pendrive. Usunąłem niestety już swój save z AC, ale to nie przeszkoda, mogę jeszcze raz przejść tych kilka misji. wkurzają mnie tylko scenki z laboratorium. dam znać czy szybciej się ładuje po formacie.
a właśnie, wiecie jak walnąć foramata w xie?

barrog95

Użytkownik
Użytkownik

ja mam tak że dochodzi do momentu ładowania gry i zacina się wogule nic ani wyczyść płytkę ani się nie wyłącza

Do góry Bottom