Problem z Army of Two...

Norx

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Dzisiaj rano wypaliłem grę (imgBURN ) na VERBATIMIE ,nie działa , wypaliłem na PLATINIUMIE ,działa . Po przejściu TRZECIEJ misji wyskakuje "Przetrzyj płytę..." ,wyskakuje ZA KAŻDYM razem...Czym to może być spowodowane? Źle wypalona płyta , zła nagrywarki (wątpię już wypaliłem sporo gier i działają < HP DVD Writer 1040d >) ,czy złe obraz ?

Edit
A i zapomniałem dodać ,w imgBURN nastawilem na prędkość x2.4 ale wypalalo na x4.0

Zły dział - przenosze/Kasaniec

joka013

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Problem z Army of Two...

możliwe że coś jest z obrazem który zassałeś zjechane. żeby się tego upewnić musiałbyś ściągnąć inna wersję żeby się o tym przekonać.

Norx

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Nagrałem jeszcze raz i również wyskakuje "Przeczyść płytę ..." .Rozumiem że to wina złego obrazu i muszę ściągać jeszcze raz ;(

Bełek

Użytkownik
Użytkownik

a jak z innymi grami które nagrywałes? Miałeś wcześniej takie problemy?

Norx

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Nie miałem takich problemów...

joka013

Użytkownik
Użytkownik

więc to na 99.9% wina obrazu

jeśli ściągałeś z tego forum to napisz które linki są do tego felernego obrazu żeby inni się nie nacięli

Norx

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Nie był to link (*******) z forum ale ta sama nazwa tylko z dopiskiem strony " Army.Of.Two.PAL.X360-Allstars [www.SuperDescargas.net] " na forum jest link o nazwie " Army.Of.Two.PAL.X360-Allstars " ściągam teraz ten link z forum jutro/pojutrze będę miał i dam znac

th00mass

Świeżak
Świeżak

witam, a ja mam sciagnieta wersje Allstars (ale zuelnie inny link) i mam taki problem po wypaleniu na plyteczke wszystko ladnie sie nagralo.. ale wkladam do X'a i : Czyta DVke i Czyta po czym komunikat "Rozne Pliki Multimedialne" czy cos tego typu - obraz sprawdzalem XDVDMulleterBeta10.2 i wszystko bylo good nagralem 2 razy na rozne plyty i bylo to samo o co tu chodzi ? :/

iXtreme 1.4 naped Benek

Grzelus301

Użytkownik
Użytkownik

Ja również mam problem z Army of Two, ale wygląda on nieco inaczej :) A dokładniej tak że sam zepsułem płyte :D :D ;D Miałem Ją w kopercie i leżała pod kartką na której zaczołem coś tam pisać a później zauważyłem że się na niej wszystko odbiło :) Gierka działa ale po 3 misji pisze że nośnik nie może zostać odczytany . :D

Do góry Bottom