Problem z Call of Duty Modern Warfare 2

Gerrard845

Użytkownik
Użytkownik
Witam.Wczoraj pożyczyłem od kolegi Call of Duty Modern Warfare 2 (pirat, Verbatim). Jak wiadomo ma on Wave 4 a moja konsola posiada IXtreme 1.51 więc płyty nie czytał.Spatchowałem go Xbox360 Wave Patcherem z Wave 4 do 3, wypialiłem na płytce DVD+R DL i wkładam do Xboxa i juz pojawia się pierwszy problem.Gdy klikam zainstaluj grę wyskakuje błąd ze nie mozna odczytać płyty i ze wyczyść itp. ale gdy uruchamiam normalnie z płyty to działa wszystko dobrze, do czasu... Gdy wybieram z Co-op pierwszą misję wyskakuje znowu błąd ze nie można odczytać płyty i żeby zrestartować konsolę itp. I tu moje pytanie.Co robie źle? bo napewno coś źle zrobiłem bo nie mam zbyt dużego doświadczenia.

kisiel5577

Użytkownik
Użytkownik
Źle nagrana płytka. Wypal jeszcze raz. ABGX nie wywalił żadnych błędów na czerwono? Przepuść obraz przez niego.

Qazimodo

Użytkownik
Użytkownik
wygląda że sie płyta źle nagrała
jak kopiujesz grę/robisz jej obraz *.iso na PC to sprawdź ten
obraz abgxem 360 i dopiero później spatc.*** na wave jakie tam potrzebujesz
podczas nagrywania najlepiej nie bawic sie kompem nie ściagać torrentów pisac na GG itp.

Gerrard845

Użytkownik
Użytkownik
Okazało się ze jak nagrywałem płytę do dałem za dużą prędkość (4x) a teraz nagrałem prędkoscią 2.4x i działą wszystko :)

Do góry Bottom