Witam nie mogę, albo może nie wiem jak nawiązać z kimś rozmowę na xboxlive. Byłem na xbox live jedynie z godzinke, grając w GoWa, a raczej probując pograć, ponieważ przy nazwach gier była jedna czerwone kreska to chyba oznacza lagi i nie mogłem się dołączyć. Słyszałem jak ktoś gada w grze do której dołączyłem, ale i tak słabo było słychać musiałem podgłosić telewizor, a w słuchawce nic nie było słychać. Mam jakieś inne słuchawki które mają regulacje głośności na kablu a nie przy wejściu do pada ( ja przy wejściu do pada mam tylko wejście nie ma żadnej regulacji - może to poprostu inny model słuchawek do x'a tu na forum widziałem gdzieś zdjęcie innego modelu z dwoma takimi słuchawami ja mam tylko mini sluchaweczke i z drugiej strony mikrofon )
Streszczając chciałbym się dowiedzieć jak:
- rozmawiać z kimś na xbox live i gdzie mogę znaleść polaka bo narazie slyszalem jakis hiszpanów czy cos ( w sumie w innym jezyku tez umiem ale to raczej ang/niemiecki ale tutaj wiary z europy za bardzo nie widac,wziałem location california miasto los angeles ulica vine kod 90082 czy cos takiego tutaj tez z forum ktos taki przykladowy napisal, moze zmienic to na jakies london i dane z londynu albo berlin np? zeby bylo blizej czy poprostu zeby grac z europejczykami?? help plz
- co zrobić z połączeniem aby je poprawic mam netie 1mb, a widzialem ze ktos tu pisal ze lacze 1 mega styka do grania na x'ie a tu jednak nigdzie sie nei moge dolaczyc, np capaign w GoWie przez xbox live dla mnie nie istnieje wiecznie nie moge sie dolaczyc
Streszczając chciałbym się dowiedzieć jak:
- rozmawiać z kimś na xbox live i gdzie mogę znaleść polaka bo narazie slyszalem jakis hiszpanów czy cos ( w sumie w innym jezyku tez umiem ale to raczej ang/niemiecki ale tutaj wiary z europy za bardzo nie widac,wziałem location california miasto los angeles ulica vine kod 90082 czy cos takiego tutaj tez z forum ktos taki przykladowy napisal, moze zmienic to na jakies london i dane z londynu albo berlin np? zeby bylo blizej czy poprostu zeby grac z europejczykami?? help plz
- co zrobić z połączeniem aby je poprawic mam netie 1mb, a widzialem ze ktos tu pisal ze lacze 1 mega styka do grania na x'ie a tu jednak nigdzie sie nei moge dolaczyc, np capaign w GoWie przez xbox live dla mnie nie istnieje wiecznie nie moge sie dolaczyc