1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z instalacją GoW'a 3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kamien77, Lipiec 16, 2012.

  1. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Podczas instalacji dochodzi do ok. 30 % po czym wyskakuje komunikat, aby wyczyścić płytę bo jest brudna albo porysowana. Płyta czysta, nic na niej nie ma, nagrana na verbatim'ie. Jaka może być tego przyczyna ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    może być przyczyna płyty, verbatim ale podrabiany,sprawdz czy jest made in singapur na tych nie ma zadnego problemu podczas instalacji!!
     
  4. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
  5. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Jak na razie nie widzę rozwiązania, a szkoda mi nagrywać jeszcze raz, bo problem może nie leżeć w płycie.
     
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Czym to nagrywałeś (nagrywara)?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1280
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    oryginal czy pirat :) bo są tu mieszasz coś
     
  8. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Chłopak ma oryginalną... płytę Verbatim :smile:
     
  9. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Płyta oryginalna :), gra nie. Nagrywałem zwykłą nagrywarką, ale np. z Halo Reach i Future Soldier nie miałem problemu podczas instalacji.
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4294
    Polubienia:
    760
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    może spróbuj wyczyścić pamięć podręczną, wiem że to często pomagało.
     
  11. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Robiłem- nie pomaga...
     

Wczytywanie...

Poleć forum