1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Kinectem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez logio1994, Grudzień 7, 2017.

  1. logio1994

    logio1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zakupiłem używany kinect do xbox one i jest probem, ponieważ na kamerze na podczerwieni kinect nie widzi całego obrazu (tak jak na zdjeciu) w grze np. sports rivals stwarza to problem gdyż mój obszar roboczy zawęża się i kinect w tym obszarze nie odczytuje moich ruchów , na zwykłej kamerze widać cały obraz, sprawdzałem w opcjach konfiguracji kinect w xbox, dołączam zdjęcie
     

    Załączniki:

  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    5364
    Polubienia:
    3078
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A gdzie pytanie ? Jak dla mnie to on jest popsuty, zwróć go i kup inny.
     
  4. a_team

    a_team Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2016
    Posty:
    142
    Polubienia:
    630
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    U mnie w grze Kinect Adventures testowałem i niby chodzi wszystko. Nie wiem na co powinienem zwrócić uwagę jeszcze (też kupiłem używanego teraz). U mnie chyba łapie, przydałyby się jakieś wskazówki jak to ma wyglądać.

    Ja natomiast Nie jestem w stanie zrobić kalibracji na punkcie 3. Puszcza muzyczkę i się zacina, nie jest w stanie zanalizować i wyskakuje info, że błąd kalibracji mikrofonu. Próbowałem cicho, próbowałem z TV podgłośnionym na full, oddalać kinecta, albo przy samym TV. Nic to nie daje. Ktoś ma pomysł co zrobić, żeby skonfigurować te dźwięki ? Bez tego komendy głosowe i efekty głosowe nie są przetwarzane :(
     

Wczytywanie...

Poleć forum