Xbox One Problem z kontem z gra

kuba111ize

Świeżak
Świeżak
Witam
Ostatnio zakupiłem konto z gra na x one. Po próbie zalogowania wyskakuje mi poniższy komunikat ( https://ibb.co/iTbSyV ).
Szukałem na internecie - nic. Kontaktowałem się z osoba która mi udostępniła konto i ponoć jestem jedynym przypadkiem. Zna ktoś może sposób na owy problem?

Mam zagraniczne IP, moze dlatego? Da sie to zmienic?

Ostatnia edycja:

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Tak da się to zmienić, zmądrzej i kup grę w sklepie ms a nie konto sprzedawane na 100 osób na raz od handlarza. System Ms wykrywa obce Ip na koncie dlatego woła o kod. Co chwile loguje się kto inny i dlatego to głupieje.

kuba111ize

Świeżak
Świeżak
Tak da się to zmienić, zmądrzej i kup grę w sklepie ms a nie konto sprzedawane na 100 osób na raz od handlarza. System Ms wykrywa obce Ip na koncie dlatego woła o kod. Co chwile loguje się kto inny i dlatego to głupieje.
nie prosiłem o złotą radę, lecz o rozwiązanie ;)

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
No jak od gościa nie dostaniesz weryfikacyjnego kodu to nic nie zrobisz ;)

szefol84

Użytkownik
Użytkownik
Kolego kupując grę za śmieszne pieniądze (na innym koncie) nie licz że wszystko będzie tak jak byś kupił grę w sklepie czy poprzez xbox store.
Kupując śmiesznie tanio musisz się liczyć z tym że wspierasz szarą strefę i to tak naprawdę tylko kwestia czasu kiedy twoja gra zostanie zablokowana.
Szukając pomocy na forum jej nie znajdziesz.
Kupuj legalnie i graj lub płać i czekaj na usunięcie gry lub bana.
Ten post nie jest by Ci dopiec, tylko po to byś zdał sobie sprawę że prędzej czy później kupując nielegalnie zostaniesz elektronicznie dojechany.
Teraz troszkę z przekąsem : "Jeżeli kupiłeś xboxa i nie stać Ciebie na gry to go sprzedaj.

Do góry Bottom