problem z kopiami

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

luzak34a

Świeżak
Świeżak
Witam
Jestem poczatkujecym wlasciwie uzytkownikiem X0. Malozonka zakupila mi juz przerobiona konsole jakies 1,5 roku temu, Do tej pory korzystalem z samych oryginalow no ale leze chory to zaciagnalem Ace.Combat.6.[PAL].[English].[XBOX360].[STRANGE].[SPATorrent.CoM] i orange.box i nagralem imgburnem na verbatima.. no i za cholere nie moge tego uruchomic.... konsola w ogole plyty nie widzi. Z tego co koles w sklepie mowil zeby patch dzialal mam Xsa uruchamiac ejectem. no i za cholere nie dziala. pytanko: czy ktos wie jaki mam patch i co moge robic zle? (moze zle plyte nagrywam). ewentualnie co zrobic zeby hulaly backupy gier? dzieki

Piri

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Odp: problem z kopiami

A czym masz przerobiona konsole?

luzak34a

Świeżak
Świeżak

z konsola dostalem piracka kopie wyscigow i chodzi....

probowalem przed chwila z patchami ace combat ale tez nie chodzi,,,

sam mam sobie sflashowac?

Piri

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Wychodzi ze ty masz jakiegos czipa jak ci kazal wlaczac ejectem , bo jakbys mial flasha to chodzi normalnie . A jak wkladasz jakas normalna nagrana gra to co wyskakuje ?

luzak34a

Świeżak
Świeżak

jak wkladam pirata to w 90% nie widzi plyty po prostu, a pozostale 10% taki komumikat w 7 jezykach wloz plyte do xboxa zeby odtworzyc gre/film...

tak to jest jak zona niespodzianke chce zrobic... chciala dobrze a wyszlo jak zwykle :)

gangster6669

Użytkownik
Użytkownik

Możliwe że to o to chodzi??
http://x360iso.org/index.php?topic=490.0

Pamiętam że też tak miałem ale tylko z jedną grą, po prostu kilka razy wysunąłem tacke i wsunąłem aż w końcu poszła.

luzak34a

Świeżak
Świeżak

heh, u mnie nie pomaga wsuwanie w te i wewte... poprobuje z ta gumka dzis :)

dzieki

luzak34a

Świeżak
Świeżak

dobralem sie do Xsa, mam chipa ex256... wyglada jakby jeden kabelek byl nie podlaczony....
jest gdzies chemat jak to podlaczyc?

Piri

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Jak masz samsunga to przeflashuj . A zeby gry poszly na chipie musisz je patchowac

luzak34a

Świeżak
Świeżak

dokladnie :), problem rozwiazany. Sciagamy iso. patchujemy ss.bin i konwersujemy na format NME, mozna uzyc np http://www.nme2.com/dl/NME_aSSociat0r.rar
i wszytko smiga :). dzieki wszystkim

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom