Cześć!!
Mam taki problem , otóż przy nagrywaniu dwóch gier wyskoczył -/+ taki sam problem , otóż nagrywałem gierki takie jak :
-Najnowszy Tomb Raider
-Najnowszy Resident Evil
Niestety nie posiadam nagrywarki LiteOn i tego jakiegoś "Ihasa" , ponieważ mam laptopa HP i nie da rady zmienić napędu(gwarancja itd...)
Nagrywałem pierwszą grę to wyskoczył mi jakiś dziwny błąd na 3% nagrywania (Jakby coś było uszkodzone)
Potem , tą samą grę nagrywałem drugi raz i wyskoczyło na 80%.
Po jakichś 2 miesiącach nagrywam Residenta , i ten błąd wyskakuje przy 7% (Przy czym płyta w napędzie jakby "szurała")
I tak myślę , może to być wina napędu ?? Na komputerze brata jest nagrywarka Sony i nagrywałem nią:
-Fifa 12
-AC Revelations i Brotherhood
-Dead island i Dead Rising
-Sleeping dogs 2 i wszystkie częsci GOW'a
i parę innych...
Nagrywam na płytkach EMTEC'a zawszę ładnie śmigało.
Proszę bardzo o pomoc!!
Mam taki problem , otóż przy nagrywaniu dwóch gier wyskoczył -/+ taki sam problem , otóż nagrywałem gierki takie jak :
-Najnowszy Tomb Raider
-Najnowszy Resident Evil
Niestety nie posiadam nagrywarki LiteOn i tego jakiegoś "Ihasa" , ponieważ mam laptopa HP i nie da rady zmienić napędu(gwarancja itd...)
Nagrywałem pierwszą grę to wyskoczył mi jakiś dziwny błąd na 3% nagrywania (Jakby coś było uszkodzone)
Potem , tą samą grę nagrywałem drugi raz i wyskoczyło na 80%.
Po jakichś 2 miesiącach nagrywam Residenta , i ten błąd wyskakuje przy 7% (Przy czym płyta w napędzie jakby "szurała")
I tak myślę , może to być wina napędu ?? Na komputerze brata jest nagrywarka Sony i nagrywałem nią:
-Fifa 12
-AC Revelations i Brotherhood
-Dead island i Dead Rising
-Sleeping dogs 2 i wszystkie częsci GOW'a
i parę innych...
Nagrywam na płytkach EMTEC'a zawszę ładnie śmigało.
Proszę bardzo o pomoc!!