1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sewek, Lipiec 29, 2012.

  1. sewek

    sewek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Dzisiaj chciałem nagrać sobie grę Mass Effect 3. Niestety podczas nagrywania wyskakuje mi błąd "Power Calibration area error" czym jest on spowodowany?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Sprawdziłes obraz w abgx? Jakiej nagrywarki używasz?
     
  4. sewek

    sewek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Tak sprawdzalem obraz w abgx
    2. PIONEER DVR-215D
     
  5. sewek

    sewek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1280
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  7. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miałem ten sam komunikat przed rozpoczęciem nagrywania DVD+DL w laptopowej nagrywarce. Przeczytałem na jakimś forum żeby przeczyścić laser nagrywarki, tak zrobiłem i problem znikł. Co nie oznacza że u Ciebie będzie to samo, ale warto spróbować.
     
  8. nttn

    nttn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Może to nie problem z płytą/nagrywarką tylko po prostu pobrana gra jest uszkodzona?

    Z jaką prędkością nagrywasz?
     
  9. sewek

    sewek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam na płytach Verbatim , z prędkościa 2.4. Inne gry nagrały mi się normalnie tylko z tą mam problem i Devil May Cry HD Collection
     
  10. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podaj id płyty i jaki dajesz bufor

    Wysyłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. sewek

    sewek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam , co mam podać?
     
  12. nttn

    nttn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Spróbuj z prędkością 1,4

    Ja każdy obraz nagrywam z tą prędkością i jeszcze nie miałem żadnych problemów
     
  13. sewek

    sewek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam do wyboru jeszcze 2 i 1
     
  14. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    włóż płytę do napędu odpal imgburn i sprawdź co ci pisze przy MID:
    bufor masz w ustawieniach zakładka I/0 rozmiar bufora
     
  15. nttn

    nttn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To spróbuj 2 (Jak się nagrywa ze zbyt dużą prędkością to program może nie uciągnąć.. najlepiej wybierać prędkość pomiedzy 1 a 2, nie wyżej)
     
  16. sewek

    sewek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Używam tych płyt daje prędkość 4x bo taka ma ponoć być daje bufor 241 mb i ani razu nie było problemu 1x i 2x nie dawaj bo automatycznie zmieni na 2.4x i to samo będzie
     
  18. sewek

    sewek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jednak nastawiłem na 2 i o dziwo działa ! Pisze teraz, że jest prędkość 2.4 jednak nagrywa się, oby do końca
    Dziękuje wszystkim za pomoc.
     
  19. sewek

    sewek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało mi się nagrać pierwszą płytę ME 3 jednak , gdy chce nagrać drugą wyskakuje znowu ten sam błąd
     

Wczytywanie...

Poleć forum