Xbox One Problem z obrazem

NeverOne

Świeżak
Świeżak
Witam, mam pewny problem z konsolą (xbox one x) gdy włączam konsole to na monitorze są widoczne czerwone paski , kropki. Próbowałem podpinać do tv to nawet obraz się nie wyświetlał natomiast wcześniej wszystko działało. Wymieniałem kabel hdmi lecz to nic nie pomogło. Dodam też, że mam przejściówkę do monitora dvi/hdmi być może to on jest uszkodzony. Z góry dziękuję za pomoc.

zbiq

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Sorki wielkie ale widzę totalny chaos w wypowiedzi. Jak możemy Ci pomóc skoro nie wiadomo o co chodzi.
1. "Próbowałem podpinać do tv to nawet obraz się nie wyświetlał natomiast wcześniej wszystko działało" - czyli co działał xbox na tv a teraz nie działa i dlatego podpinasz pod monitor? Czy działał z monitorem a teraz masz kropki a na TV nic nie widać.
2. Więcej konkretnych danych - typ monitora/tv - sposób podłączenia - na czym działało i kiedy przestało (nagle/ podczas grania itp.)
Przeczytaj własnego posta i pomyśl czy byłbyś w stanie komuś pomóc po jego przeczytaniu. Na forum jest kupa ludzi chętnych do pomocy tylko muszą wiedzieć co i jak. Pozdrawiam.

Do góry Bottom