Problem z odczytem MW 2 , Black Ops , Halo Reach

L3s1ek

Banned
Witam potrzebuje pilnej pomocy , osoba która mi pomoze dostanie Golda na 1 miesiąc !!

Mam konsole Falcon z 2008 r
Naped to Liteon v1
Naped był przerobiony LT +

Wszystkie gierki takie jak AS:B , HFS:HP , MAFIA 2 , MOH 2010 , UFC 2010 oraz inne starsze tytuły chodzą bez problemu ,

natomiast takie gry jak , COD MW 2 , BLACK OPS oraz HALO : REACH mają problem ze startem
Konsola widzi wszystkie płytki pokazuje mi " Zagraj w Call of duty : Modern Warfare 2 "
Wiec klikam A by uruchomić lecz zaraz po starcie wyskakuje mi czarny ekran
w kazdej z tych 3 gier jest identyczny problem , dodam jeszcze ze podczas gdy jest ten czarny ekran konsola się nie zacina

Gry są wypalane na Verbatimy z prędkoscią x2,4
przed wypaleniem jeszcze sprawdzane programem ABGX360 oraz patchowane

Floyd

Użytkownik
Użytkownik
Witam potrzebuje pilnej pomocy , osoba która mi pomoze dostanie Golda na 1 miesiąc !!

Mam konsole Falcon z 2008 r
Naped to Liteon v1
Naped był przerobiony LT +

Wszystkie gierki takie jak AS:B , HFS:HP , MAFIA 2 , MOH 2010 , UFC 2010 oraz inne starsze tytuły chodzą bez problemu ,

natomiast takie gry jak , COD MW 2 , BLACK OPS oraz HALO : REACH mają problem ze startem
Konsola widzi wszystkie płytki pokazuje mi " Zagraj w Call of duty : Modern Warfare 2 "
Wiec klikam A by uruchomić lecz zaraz po starcie wyskakuje mi czarny ekran
w kazdej z tych 3 gier jest identyczny problem , dodam jeszcze ze podczas gdy jest ten czarny ekran konsola się nie zacina

Gry są wypalane na Verbatimy z prędkoscią x2,4
przed wypaleniem jeszcze sprawdzane programem ABGX360 oraz patchowane
Pobrać gre jeszcze raz, przelecieć abgx 360 tak aby zostały dodane zabezpieczenia A.P 2.5 i nagrać, ewentualnie zgrać tą wersje co się ma już nagraną i nie czyta, przelecieć abgx 360 tak aby zostały dodane pache A.P 2.5 i nagrać i po sprawie =].

Tematów na forum jest wiele.

M$ wraz z nowym Daschem dodał zabezpieczenia A.P 2.5 do gier które wymieniłeś że Ci nie chodzą!

Wszystko masz opisane tutaj: http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/nowy-dash-2-0-12625-0-i-problemy-81359.html

roxes

Użytkownik
Użytkownik
COD MW 2 ma teraz zabezpieczenie AP.

L3s1ek

Banned
MW2 zostało dzisaj sciągniete oraz nagrane , tez paczowalem jak kazda inna gre , lecz proglem dalej ten sam

Specter

Użytkownik
Użytkownik
Wiec patchowales zle

L3s1ek

Banned
Wiec patchowales zle

Kolego wyczerpujaca odpowiedz naprawde , moze mi powiedz jak dobrze spaczowac?

turbin

Użytkownik
Użytkownik
Prawdopodobnie wgrałeś sobie najnowszą aktualizację która dodaje ap 2.5 do tych gierek. Ściągnij je raz jeszcze, przepuść przez najnowszy abgx i powinien dograć ci się patch na ap 2.5

krisr77

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
daj screna z tej płyty z CODa z abgxa to ci powiemy czy dobrze spachowales

Do góry Bottom