Problem z odczytywaniem gier

nigga96

Świeżak
Świeżak
Witam, mam problem zwiazany z odczytywaniem gier. Gry sa nagrywane na plyty EMTEC i nagralem na nie juz Assasina Creed, Bournout Paradise, Fifa Street 3 oraz Strangleholda. Poza Fifa Street3 pozostale gry nie chce odczytywac moj Xbox360... W Assasinie wchodzi do gry ale sa bledy jakies, w Bournout Paradise pisze mi ze jest nieprawidlowy kod regionu plyty, a w Strangleholdzie wyskakuje mi blad, zeby plyte przeczyscic szmatka i uruchomic ponownie konsole... Czego to moze byc wina? Xboxa? Płyt EMTEC? a moze Nagrywarki, na ktorej nagrywam te gry?
Dziekuje z Gory za Pomoc

Pozdrawiam:)

gangster6669

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Problem z odczytywaniem gier

Wiec tak jeżeli chodzi o Burnouta to zapewne jest w innym regionie niż twoja konsola a co do reszty gier to proste wymień płyty na Verbatim lub Platinum bo emtec to syf jak cholera.

nigga96

Świeżak
Świeżak

okej, dzieki za rade;) tylko ze kupilem 25tych plyt:/ moglem pierwsze cos poczytac o tych plytach no ale co zrobie teraz... Dzieki jeszcze raz zapamietam se to na przyszlosc:)

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

powiedz jeszcze jaka masz nagrywarke

hardin

Użytkownik
Użytkownik

Nie rozumiem waszych aluzji do emteców nagrajcie sobie i narzekajcie! Ja nagrywam każdą gre na emtecach i żadna się nie zacina.Pokażcie jakieś oficjalne testy.

bocian94

Świeżak
Świeżak
Ja również mam problem z grami na xboxa. Gry takie jak (just couse 2 czy dark siders) Xbox odczytuje mi jaką zwykłą nienagraną płytę DVD i jak już spróbuje uruchomić płyttę to pojawia mi się duże logo XboXa i już nic się nie dzieje. Wie może ktoś co to za problem ?
Z góry dzięki :)

bonzo

Użytkownik
Użytkownik
jak jeszcze mialem przerobiona konsole to nagrywalem tylko i wylacznie na verbratimach. tylko na tych plytach wszystko mi ladnie hulalo. z innymi zawsze mialem problemy

Blood.

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Wszelkie odpowiedzi znajdziesz na naszym jakże zacnie opatrzonym w informacje forum, użyj opcji szukaj.

Kosz.

Do góry Bottom