1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem przewodowym

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez fiera24, Wrzesień 11, 2016.

  1. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Hej, kupiłem sobie pada przewodowego do X360 i kiedy go podpinam do konsoli on cały czas mruga i nieda się nic zrobić, wygląda to tak jakby bezprzewodowy wyszukiwał konsoli, dodam że w xell pad włącza się normalnie, oraz działa też pod PC. Moja konsola to Xbox 360 Falcon RGH2 najnowszy dashboard. Ktoś coś poradzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Bardzo wam dziękuje za pomoc. najlepsze forum o xboxie w interniecie.
    Wie chociaż ktoś z was jaka część konsoli odpowiada za rozpoznawanie padów i akcesoriów?
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4492
    Polubienia:
    2441
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do wróżki się udaj .

    Moduł RF odpowiada między innymi za pady bezprzewodowe ale czy przewodowe też ?!
     
  5. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    897
    Polubienia:
    516
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    A przewodowe wogóle działaja na innej zasadzie, zawsze myślałem żę przewód poprostu dostarcza zasilanie, a komunikacja jest taka sama.
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4492
    Polubienia:
    2441
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wydaje mi się że gdyby tak było to po jednorazowym podłączeniu pada do konsoli (synchronizacja) można by go odłączyć i podłączyć do zasilacza sieciowego a on by dalej działał a tak nie jest w dodatku z PC musi działać po USB więc jaki sens podbijać koszta montując w nim dwa typy połączenia.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     

Wczytywanie...

Poleć forum