1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez [email protected], Lipiec 6, 2010.

  1. D@niel808

    [email protected] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Dzisiaj gdy grałem w fife 10 nagle na padzie zaczęło mi dziwnie migać światełko pierwszego pada. Reszta światełek świeci normalnie. Czy można coś zrobić żeby świecił?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    ^^ mi to samo, tak krążyło ?? to coś pewnie oznacza :p
     
  4. D@niel808

    [email protected] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Pewnie tobie chodzi o co innego bo mi na padzie to migało jakby baterie były rozładowane aż wreszcie pierwsza lampka na padzie wogóle nie świeci.

    P.s. Chyba nie jasno to napisałem w pierwszym poście
     
  5. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    ja tak mialem .... i napisali ze wystarczy wymienic baterie ;)) i bedzie Ok .
    tak ze sie diody wokoło swieca to oznacza ze nie moze sie zesynchronizowac z xboxem . jak sie wymieni baterie bedize GIT :)
     
  6. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    To krążenie oznacza rozładowanie baterii ?? ( Jestem nowy Przepraszam )

    RAZEM Z kasztanek9994 PISALIŚMY I NIE PRZECZYTAŁEM JEGO ODPOWIEDZI
     
  7. D@niel808

    [email protected] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Tak, po dłuższym czasie grania na słabych bateriach pad ci się będzie wyłączał.
    P.s. Odpowie ktoś na moje pytanie?!?
     
  8. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    tak :) .
    jc to masz tutaj i czytaj : http://xboxforum.pl/konsoli-f23/pytanko-12161.html

    ja napisałem :

    odpisal mi koles :

     
  9. D@niel808

    [email protected] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Trochę źle to wytłumaczyłem. Chodzi mi o to że na padzie ta lampka co pokazuje że to pierwszy kontroler mi całkiem zgasła a najpierw migała jakby coś nie łączyło.
     
  10. Niemusz

    Niemusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najprawdopodobniej slabe baterie :p naladuj je :p albo kup jak masz jednorazowki :p
     
  11. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Baterie na 100%
     
  13. dodo121_PL

    dodo121_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Raczej nie, kup nowe baterie ;)
     
  14. D@niel808

    [email protected] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Problem już rozwiązany jedna blaszka była trochę zagięta.
    A tak po za tym to na pewno nie były by baterie bo mam akumulatorki.
     

Wczytywanie...

Poleć forum