Witam, mam problem i nie do końca wiem czy to wina konsoli, tv, czy może nawet internetu.. Mianowicie, podczas grania w fife 19 online, w tym przypadku w ultimate team, gra mi bardzo przycina, a potem przyspiesza żeby wyrównać położenie z przeciwnikiem, który w tym czasie oczywiście normalnie gra, lag na 1-2 sekundy, w którym ja też mogę sterować tylko że nie wiem czym i jak bo na moim ekranie jest ścina.. Telewizor LG 42LM620S-ZE, internet upc, modem connect box, podłączony w innym pomieszczeniu, żeby potem podpiąć tam komputer. Próbowałem już różnych sposobów, np zmiana trybu obrazu na Gra, przepinanie konsoli w inne poty HDMI i nic nie działa, internet do 300mb/s, więc nie powinien być przyczyną bo w rodzinnym domu mam słabszy z orange, modem też w innym pokoju, xbox łączy sie przez wifi, TV samsung jakiś starszy, a wszystko chodzi elegancko. Jak sprawdzam szczegółowe statystyli sieci na xboxie to mam utrate pakietów 8-9%, to może byc przyczyną? Miał ktoś podobny problem albo wiecie jak go rozwiązać?