Witam wszystkich chcialbym połączyć się z Xbox live ale ciągle wyskakuje mi błąd adresu ip dodam że chcę się połaczyć kablem ethernet mam modem super hub próbowałem resetu modemu ale nic nie pomogło Prosze o pomoc
Adresy są całkowicie odmienne.Ile masz urządzeń w domu? Ustaw na ręczne i daj 192.168.20.x - i tutaj numerek powyżej 100 np. 25Panowie, mam ten sam problem co kolega. Kiedyś wszystko grało ale po kilku miesiecznej przerwie znowu podlaczylem konsole do sieci i wyskoczyl komunikat "BLAD ADRESU IP". Łącze się bezprzewodowo, wszytkie urzadzenia w domu działają tylko konsola szwankuje. Próbowałem nawet przez kabel bezpośrednio z modemu - taka sama sytuacja "BLAD ADRESU IP".
Wszystko resetowalem i nic, nawet ustawienia konsoli przywrocilem fabryczne i lipa.
Niewiem juz co wymyśleć w takiej sytuacji, postawie duzego browara za pomoc![]()
Pozdrawiam
W automatycznych ustawienia konsoli jest adres IP 169.254.86.74 a na komputerze 192.168.20.100 czy adres nie powinien byc taki sam tylko koncowka inna ?
Jak wyżej daj screenaprobowalem ustawic adres z kompa i dalej to samo z tego co czytam na forach to wszystko powinno sie dziac automatycznie. moglbym sprobowac ustawic statyczny adrs ip tylko potrzebuje wskazowek jak mam to zrobic POMOCY