Problem z profilem.

kameleon

Świeżak
Świeżak
Witam wszystkich jestem tu nowy a wiec: tydz.. temu dostałem aktualizacje konsoli xbox one po czym zmienil się mój obrazek gracza na obrazek awatara tak samo widze inne obrazki moich znajomych niż jakie obecnie sa przywracalem konsole fabrycznie pobierałem na nowo profil nic nie pomoglo problem lezy w samym profilu pisałem do Microsoftu i do dziś nie dostałem odp..najwidoczniej Microsoft ma to w dupie może ktoś ma ten sam problem i go rozwiazal. pozdrawiam.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Kiedyś był podobny problem to trzeba było ręcznie każdego znajomego usunąć i dodać na nowo. Spróbuj jeszcze wyczyścić cache konsoli: Włączyć konsolę do dasha, następnie przytrzymać przycisk power konsoli przez 10 sekund, aż się wyłączy. Odpiąć kable z konsoli na 5min z zasilania. Podłączyć wszystko i sprawdzić.

kameleon

Świeżak
Świeżak
Kiedyś był podobny problem to trzeba było ręcznie każdego znajomego usunąć i dodać na nowo. Spróbuj jeszcze wyczyścić cache konsoli: Włączyć konsolę do dasha, następnie przytrzymać przycisk power konsoli przez 10 sekund, aż się wyłączy. Odpiąć kable z konsoli na 5min z zasilania. Podłączyć wszystko i sprawdzić.
czesc kuleczka91 zrobiłem tak jak pisalas dalej jest ten sam problem co dziwne jak wchodzę na sklep Microsoft czy www.microsoft.com widze swój profil normalmie tylko na konsoli i na aplikacji smart glass widze inaczej jak by ci wpadl jeszcze jakiś pomysl to daj znac pozdrawiam.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Nie znam innego rozwiązania. Mnie pomógł ten wyżej dawno temu.

Do góry Bottom