1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przełączaniem monitora

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez pop302, Sierpień 7, 2012.

  1. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie
    Ostatnio podłączyłem xboxa 360 kablem hdmi. Natomiast komputer jest na dvi. Gdy przełączam obraz z dvi na hdmi a miałem wcześniej wlączonego xboxa to konsola sie restartuje. Jest to bardzo uciążliwe. Np. chce tylko coś looknać na kompie i wrócić na ixa a to reset konsoli. Dodam, że przedtem była podłączona kablem VGA i takiego problemu nie było.
    Ale wiadomo, że hdmi lepsza jakoś. Czy ktoś potrafi mi pomóć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12753
    Polubienia:
    1189
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie masz rownoczesnie podpietejwtyczki av doknsoli, jesli tak to bedzie robic restart

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obraz leci hdmi do monitora, głos leci przez wtyczkę AV (rozebrana obudowa wtyczki). Nie za bardzo zrozumiałem twojej wypowiedzi. Sorry jestem trochę newbie.
     
  5. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Dlatego konsola się resetuje, bo masz 2 ''wyjścia'' w użyciu...
    Niestety, ale nie da się tego przeskoczyć, mam dokładnie to samo.
    Nie wiem, jak z ''adapterami audio''... :>
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ja tez mam prawie tak samo tzn konsola polaczona kablem hdmi-dvi a pc kablem vga i nic sie nie restartuje
     

Wczytywanie...

Poleć forum