problem z sluchawkami/mikrofonem

kickass999

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Witam,
Zakupiłem dzisiaj zestaw sluchawkowy "afterglow lvl1 xbox one".
Problem w tym ze po dołączeniu do jakiejs grupy ledwie slyszę pozostałych graczy :/
VOL mam ustawione na maxa i na kablu od słuchawki i na konsoli... nw gdzie lezy problem, próbowałem na róznych grupach i wszedzie to samo. Dodam ze inni gracze słyszą mnie dobrze.
Problem znika kiedy przełącze głos inych graczy na głosnik w TV... ale jaki to ma sens...
ktos cos ?

kickass999

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Dzisiaj po aktualizacji konsoli słuchawki działały dobrze przez 1 godzine, w trakcie gry nagle znowu sie wyciszyło jak wzcoraj i już tak zostało... czy to wina wadliwych słuchawek??

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Dzisiaj po aktualizacji konsoli słuchawki działały dobrze przez 1 godzine, w trakcie gry nagle znowu sie wyciszyło jak wzcoraj i już tak zostało... czy to wina wadliwych słuchawek??
A próbowałeś w ustawieniach konsoli w akcesoriach zaktualizować pada? Albo słuchawki będą trefne, albo coś masz nie halo z jackiem w padzie.

kickass999

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
A próbowałeś w ustawieniach konsoli w akcesoriach zaktualizować pada? Albo słuchawki będą trefne, albo coś masz nie halo z jackiem w padzie.
tak pada również zaktualizowałem, dla sprawdzenie podpiąłem słuchawki do telefonu i zadzwoniłem do kogos.. no i również cicho słyszałem drugą osobe, ledwie ledwie co... czyli wadliwe słuchawki :p

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
tak pada również zaktualizowałem, dla sprawdzenie podpiąłem słuchawki do telefonu i zadzwoniłem do kogos.. no i również cicho słyszałem drugą osobe, ledwie ledwie co... czyli wadliwe słuchawki :p
Sprawdź jeszcze jakieś słuchawki z telefonu w padzie czy na innych słuchawkach słychać dobrze :p Jak będzie ok to pewnie masz trefne słuchawki.

kickass999

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Sprawdź jeszcze jakieś słuchawki z telefonu w padzie czy na innych słuchawkach słychać dobrze :p Jak będzie ok to pewnie masz trefne słuchawki.
No tak inne sluchawki w padzie smigają :/

Do góry Bottom