problemy dotyczace sciagania

Addissek

Użytkownik
Użytkownik
witam, pozyczylem koledze konto silver ktore zmigrowalem na pl a on ma wielka brytanie.I otoz mamy problem poniewaz gdy sciaga borderlands z polskiego live pobieranie zatrzymuje sie na 99 procentach;/ ma to jakis zwiazek ze sciaga z pl live na uk?musi migrowac zeby sciagnelo sie do konca?
jesli to wazne borderlands sciagnalem gdy byl jeszcze na us ale od niedawna jest na pl i mialem pobierz ponownie

the wert

Użytkownik
Użytkownik
Takie rzeczy tylko w Erze.

Morse

Użytkownik
Użytkownik
witam, pozyczylem koledze konto silver ktore zmigrowalem na pl a on ma wielka brytanie.I otoz mamy problem poniewaz gdy sciaga borderlands z polskiego live pobieranie zatrzymuje sie na 99 procentach;/ ma to jakis zwiazek ze sciaga z pl live na uk?musi migrowac zeby sciagnelo sie do konca?
jesli to wazne borderlands sciagnalem gdy byl jeszcze na us ale od niedawna jest na pl i mialem pobierz ponownie
Nie wiem czy Ci to pomoże ale ostatni procent ściaganego z XBL materiału to m. in. licencja na dany region. Jezeli gre sciagałeś na US/UK a teraz chcesz to samo na PL to bedzie sie wywalac wlasnie po 99 %. Mysle, ze przed migracja dlatego miedzy innymi trąbiono o tym żeby zachowac wszsytkie pobierane materiały na dyskach.

Ciekawe, że u mnie np. wywalił się Magic The Gathering. Pobierałem go w UK. Nie gralem od dawna. Migrowałem konto na PL i któregos dnia wpadłem na pomysł grania. Gra poinformowała o aktualizacji - ja oczywiście OK. Aktualka dojechała do 99% i koniec. Nie pogram online bo musze zaktualizować. Nie zaktualizuje bo zakupilem w UK. Reklamowalem w MS - "przepraszamy - ten problem nas przerasta" - tak mniej wiecej brzmiała odpowiedź.
Ciekawe, że na PL XBL gra mi sie cały czas wyświetla jako zakupiona ... z możliwościa ponownego pobrania.

DJ.Bart

Użytkownik
Użytkownik
Witam też mam problem bo nie mogę pobrać DLC do CoD4 przed migracją miałem kupione a na koncie Pl jest że mam kupione i czy chcę pobrać ponownie no to pobieram i 99% i nie da pobrać .
PS. Pobierałem od nowa bo konsole zmieniłem na nową .

Morse

Użytkownik
Użytkownik
Witam też mam problem bo nie mogę pobrać DLC do CoD4 przed migracją miałem kupione a na koncie Pl jest że mam kupione i czy chcę pobrać ponownie no to pobieram i 99% i nie da pobrać .
PS. Pobierałem od nowa bo konsole zmieniłem na nową .
Mi panowie z MS poradzil zebym zakupil MTG ponownie z innego profilu PL. Wtedy na pewno bedzie dzialac.

:p

Do góry Bottom