nie bardzo rozumiem
ale jeśli chcesz na żywca przenieść(zrobić kopię?), to najprościej na pena przenieść, a z pena na kompa.(wcześniej skonfigurować pendrive z poziomu xboxa)
nie wiem, czy o to akurat ci chodziło.
skonfigurowanie pendrive pod xboxem jest czymś najprostszym.
po prostu włóż pendrive do konsoli, wejdź w ustawienia konsoli(pamięć), i tam kliknij(o ile ci wykryje) na owe urządzenie.
postępuj wg instrukcji, trwa to chwilę.
i gotowe.
ja nie mam pewności, ale słyszy się(czytałem o tym) że w większości wypadków wykrywa.
jeśli będziesz miał tego pecha, to musisz innego pena spróbować. no nie chce mi wyjść inaczej.
Ciezko stwierdzic o co Ci dokladnie chodzi, ale:
1. Formatujesz pendrive z poziomu kosoli
2. Przenosisz na pendrive profil
3. Kopiujesz profil z pendrive na kompa przy uzyciu XTAF lub Modio
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.