Profil !!!

schaolin360

Użytkownik
Użytkownik
Witam mam uszkodzony Profil a co za tym idzie i savy (nie chce odzyskać profilu przez xbox live!!)
http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-odblokowac-gamertag-profil-oraz-save-ze-zbanowanej-konsoli-31336-11.html - robiłem wszystko za pomocą PenDrive według tej instrukcji ale to nic nie pomaga, próbowałem już każdy program ale cały czas pokazuje że profil uszkodzony !!(Tylko u mnie nie wyskakuje Particion 3 tylko Particion 0) mam najnowszego Dasha Wgranego nie wiem czy to nie przez to !!

Pomocy bo już nie mam pomysłu jak odzyskć ten profil (Online nie chcę bo za dużo sajvów strace bo archiventy nie są takie ważne dla mnie) !!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(

A może być też tak że mam wgraną nową aktualizację z avatarami i dlatego po przerobieniu widzi profil jako uszkodzony ??
Może usunięcie aktualizacji coś da czy to nie ma w ogóle wpływu na to ?? ;/

//Edytuj posty, zadbaj o interpunkcje i nie nadużywaj wykrzykników - Dymek.

Specter

Użytkownik
Użytkownik
W jaki sposob uszkodzil Ci sie ten profil ? Inna konsola widzi go jako uszkodzony, czy tez oryginalna konsola, na ktorej do tej pory dzialal ?

schaolin360

Użytkownik
Użytkownik
Elo to tak miałem konsole od 2008 do 2010 ale się zepsuła i w polowie 2009 roku dostałem też bana, ale jeszcze przez ok pół roku grałem na zbanowanej konsoli i dużo gier ukończyłem w całości lub częściowo i nie chce mi się od początku znów przechodzić ! Teraz mam od paru dni nową konsolę LT+ niezbanowana i nie mogę wczytać starego profilu a bardzo bym chciał i nie są ważne dla mnie archiventy tylko te sejvy !! (Próbowałem nawet wrzucić savy na inny profil i o dziwo nie były pokazane jako uszkodzone ale mimo to w grze nie działały!)
Podsumowując na starej konsoli Profil i savy działały nawet po banie ale na nowej już nie !
Już na prawdę nie ma pomysłu jak naprawić ten problem ;(

I zna ktoś jakieś rozwiązanie ?? ;/

Do góry Bottom