Profile z GTA V i Call of Duty WW2

bluemanxdd

Świeżak
Świeżak
Witam. Mam na sprzedaż 2 profile z Gta V i Call of Duty WW2 na xboxa one.
Więcej informacji tutaj: http://allegro.pl/cod-ww2-xbox-one-call-of-duty-ww2-4k-pl-gwar-i7272123667.html
i tutaj http://allegro.pl/gta-5-v-xbox-one-pl-gwar-6-msc-i7272121508.html

hanzobozzpl

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Właśnie przez takich "handlarzy" człowiek nie może sprzedać gry cyfrowej kupionej ze sklepu MŚ. Mam nadzieje, ze policja wreszcie się weźmie za was

Wysłane z mojego Philips V377 przy użyciu Tapatalka

MirBar

Banned
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Żeby grać online należy się logować co minutę - super rozgrywka :)

bluemanxdd

Świeżak
Świeżak
Żeby grać online należy się logować co minutę - super rozgrywka :)
cena adekwatna do jakosci

MirBar

Banned
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Chyba "jakości" osobiście nie popieram tego typu działania ale rozumiem tych których nie stać na gry... Zdecydowanie za drogo na polską kieszeń (mówię ogólnie bardzo bo zaraz rozpocznie się dyskusja że po co konsola jak nie stać na gry)...

bluemanxdd

Świeżak
Świeżak
Chyba "jakości" osobiście nie popieram tego typu działania ale rozumiem tych których nie stać na gry... Zdecydowanie za drogo na polską kieszeń (mówię ogólnie bardzo bo zaraz rozpocznie się dyskusja że po co konsola jak nie stać na gry)...
rozumiem i szanuje twoja wypowiedz

Nowe aukcje doszły, jak ktoś jest zainteresowany to patrzcie na moj profil na allegro-wszystkie aukcje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Właśnie przez takich "handlarzy" człowiek nie może sprzedać gry cyfrowej kupionej ze sklepu MŚ. Mam nadzieje, ze policja wreszcie się weźmie za was

Zależy co komu:) Za jaki miesiąc będę się za Far Cry 5 rozglądał bo teraz ledwo czasu starcza lewaków hejtować.

hanzobozzpl

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Jak mnie nie stać na gry to nie kupuje konsoli. Ja gram po taniosci bo kupuje gry na promocjach. Nie mam pamięci kiedy grałem w cos na premierę, ale młodzież przecież musi grac w same nowości bo gra z 2016 to staroc

bluemanxdd

Świeżak
Świeżak
gta 5 wciaz króluje a jest z 2012 bodajrze

Do góry Bottom