Program do pobierania z Hotfile

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

kuab91

Użytkownik
Użytkownik
Program dzięki któremu możemy pobierać z Hotfile bez konieczności wklejania linków do przeglądarki

Kod:
http://odsiebie.com/pokaz/2649774---324e.html
Poprawiam i przenoszę /Erno

L

livingfear

Guest
Zassałem.Brakuje tylko możliwości ponownego pobierania po zamknięciu programu...

YoCar

Banned
Użytkownik
nie ma co korzystać z takich programów...

sikor1994

Użytkownik
Użytkownik
do hf jak i innych polecam IDM (internet download manager) kupujecie konto na allegro za piątka i ssiecie ile wlezie:) kupiłem konto za tyle i już od sierpnia mi leci:p

DJ.Bart

Użytkownik
Użytkownik
Zassałem.Brakuje tylko możliwości ponownego pobierania po zamknięciu programu...
Bo trzeba mieć konto pro :) A nie że masz program to już musi być git i full :) Jak masz konto na HF czy na RS to jest możliwości ponownego pobierania.

do hf jak i innych polecam IDM (internet download manager) kupujecie konto na allegro za piątka i ssiecie ile wlezie:) kupiłem konto za tyle i już od sierpnia mi leci:p
Tak jak kolega pisze a co do programu to najlepszy IDM sam go używam :)

szychabarca

Użytkownik
Użytkownik
Ja polecam JDownloader dla posiadaczy konta premium do jakiegoś serwisu.

filut10

Użytkownik
Użytkownik
Ja polecam JDownloader dla posiadaczy konta premium do jakiegoś serwisu.
JDownloader na free też ściąga tyle że te kody trzeba przepisywać co part a niekiedy jest ich sporo... Polecam również.

Scoop

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
hmm ja tam od kilku tygodni mam prawie ciagle premium na HF :E za free... wystarczy wiedziec gdzie szukac passow i cookie :]

RSA

Użytkownik
Użytkownik
A na filesonic masz cos ??

filut10

Użytkownik
Użytkownik
Na filesonic, JDownloader również działa. Polecam.

RSA

Użytkownik
Użytkownik
filut10 dzieki uzywam ale marzy mi sie program bez klepania tych dziwnych tokenow.

filut10

Użytkownik
Użytkownik
No bez klepania raczej się nie obejdzie...

Specter

Użytkownik
Użytkownik
Bez klepania tylko konto premium.
Najlepiej wykupic fileserve, kilka/kilkanascie zlotych miesiecznie i najwiecej softu jest tam wrzucanych

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
Ja polecam konfuguracje rapids.pl+jDownloader.

Simo

Użytkownik
Użytkownik
Ja polecam Rapideo.pl - premium dla skner ;) Wiele kont premium w jednym koncie, płatności SMS, przelew jest strona która pozwala ściągać pliki ze wszystkich znanych płatnych stron takich jak rapidshare fileserve megaupload i wiele innych tak jakby się miało Premium konto, wystarczy wykupic abonament poprzez sms albo przelewem. Poźniej to tylko kopiujesz i wklejasz linki na te strone i pobierasz bez czekania. Ja kupiłem sobie za 50zł ponad 300gb do pobrania. Z tej strony ściąga się bez czekania i z maksymalną prędkoscia. Naprawde fajna stronka polecam, jeśli ktoś ma troche grosza ;)

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
Kolego w porownaniu rapideo vs rapids,rapideo przegrywa,mam konto na jednym i drugi, i niestety ale rapideo ma o wiele mniej serwerow.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom