Podobno bardziej arcade'owa już. Nie tak jak pierwsze części gdzie czuło się troszkę bardziej symulacje. Nie zmienia to faktu, że chętnie trochę kudosów nazbieram
Gierka jest naprawde dopracowana i smialo stwierdzam ze to jedna z najlepszych girek na xbox-a 360 przynajmiej w moich oczach.Na tej gierce sie nie zawiodlem a np na Colin Dirt sie zawiodlem to sterowanie jakies dziwne jest niestety.Ja osobiscie polecam PGR4 bo to doskonala gra moim zdaniem.Pozdrawiam
Ja kupiłem w komplecie z xboxem. Bardzo dobra gierka choc lepsze jst wrogiem dobrego dlatego gram w Pro Evolution Soccer 2008( Wsumie jako wyscigi pgr 4 jest chyba lepszy niz ta edycja pesa jako pilka ale wole pilke poprostu )
Ja np nie miałem i nie mam z nią żadnych problemów. Gra jest wspaniała, przede wszystkim zmienne warunki atmosferyczne, kupa bryk i motocykli. Ogólnie MUST HAVE każdego posiadacza X360. Pozdro ;D
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.