Promocje - luźne rozmowy

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Zastanów się... Jak chcesz zrobić paszport turecki bez ich obywatelstwa? No to jaki paszport TR czy PL?
No chyba że jesteś kebabem, który żyje w PL.

bld

XBOX MANIAK
XBF
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Zastanów się... Jak chcesz zrobić paszport Turecki bez ich obywatelstwa? No to jaki paszport TR czy PL?
No chyba że jesteś kebabem, który żyje w PL.

Ok jasna sprawa

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Fups jeszcze mi działa na XBL i PS więc narazie git.

bld

XBOX MANIAK
XBF
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Fups jeszcze mi działa na XBL i PS więc narazie git.

Ciekawi mnie jak bardzo MS jest do przodu z blokowaniem płatności, za chwilę skończy się każde cebulactwo. To już nie te czasy że kupowało się revolutem na AR.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
MS jest do przodu z blokowaniem płatności, za chwilę skończy się każde cebulactwo. To już nie te czasy że kupowało się revolutem na AR.
To nie MS zablokował tylko Oldubil blokuje transakcje jak masz konto niepotwierdzone... :facepalm:

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Support OlduBill też pisał, że będzie możliwość weryfikacji konta przez paszport żeby rozszerzyć funkcje konta i możliwość płacenia online.
Ja niestety nie posiadam paszportu od 15 lat... nie wiem czy jest sens żeby go tworzyć. Szkoda, że nie ma możliwości dodania dowodu osobistego jak np w Revolut.

ManyPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Kasa z Oldubil wymieniona na kody do Netflixa ;) - teraz pytanko - Ininal z polskim paszportem - można kupować bezproblemowo? Jak ewentualnie wpłacać - liry z Revoluta można? czy bezpośrednio polska kartą czy przez jakiś inny sposób?

Overkill

Użytkownik
Użytkownik
Pad Xbox One/Series S/X Astral Purple, Carbon Black, Deep Pink, Electric Volt, Pulse Red, Robot White, Shock Blue, Velocity Green @amazon po 180,50 zł: https://www.pepper.pl/promocje/pad-xbox-rozne-kolory-753628

Cena z dostawą do Polski: 46,32 euro.

Overkill

Użytkownik
Użytkownik
[PRICEBUG?] Dead Space Remake i WILD HEARTS 90% taniej w Xbox Store!:https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/pricebug-dead-space-remake-i-wild-hearts-90-taniej-w-xbox-store/

Długość trwania oferty nie jest nam znana, dlatego radzimy się pospieszyć, jeśli polowaliście na promocję na przecenione dzisiaj tytuły.

suki

Użytkownik
Użytkownik
Żeby się zaraz nie okazało że dadzą ulepszenie do dead space za free.
No ale kto ma są dużo niech podpina do konta :)

EDIT:
Na konsoli pokazuje że jeszcze 1dzień czyli to jakaś 2 lub 3 dniowa promocja jest z jakiejś okazji??

Ostatnia edycja:

Overkill

Użytkownik
Użytkownik
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition Argentina Xbox One/Series - wymagany VPN za 20,97 zł:https://www.pepper.pl/promocje/red-dead-redemption-2-ultimate-edition-argentina-xbox-oneseries-wymagany-vpn-776352

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Zakupy przez Argentynę jeszcze działają.Sam w to nie umiem i nie chce mi się (revoluty, karty podarunkowe) ale uzupełniam kolekcję gier które kiedyś miałem w pudełkach, grałem na pc itp. Monster Truck za 14 zamiast 230. Robocop za 90 zamiast 330, Blodrayne 2 revamped. I Far Cry new dawn za kilkanaście zł zamiast 200. Korzystam póki można z od 1 gościa z alledrogo.

bld

XBOX MANIAK
XBF
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Zakupy przez Argentynę jeszcze działają.Sam w to nie umiem i nie chce mi się (revoluty, karty podarunkowe) ale uzupełniam kolekcję gier które kiedyś miałem w pudełkach, grałem na pc itp. Monster Truck za 14 zamiast 230. Robocop za 90 zamiast 330, Blodrayne 2 revamped. I Far Cry new dawn za kilkanaście zł zamiast 200. Korzystam póki można z od 1 gościa z alledrogo.
Wrzuć namiar na prv lukne w wolnej chwili

jejek

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Na stronach np kinguin kupuje się łatwiej niż na alegro. Płatność blik itp. Na alegro masz pośrednika, którego trzeba oplacić. Pamiętam kilka lat temu doliczałem do gier minimum cene x3 ale za lenistwo się płaci. Teraz gra jest nie warta świeczki a zakupy na innych stronach są banalnie proste

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Wrzuć namiar na prv lukne w wolnej chwili
"This member limits who may view their full profile. " Nie mogę wejść w profil i wysłać wiadomości.

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Dzisiaj pojawił się problem z wejściem na stronę redeem przy włączonym vpn na Turcję. Pytanie czy całkiem się nie zwaliło kupowanie z innego regionu.

Attachments

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Dirty IP VPN.... Nie używajcie darmowych gówien... Nawet niektóre płatne są blacklisted...

maniekmaniu

Użytkownik
Użytkownik
Dzisiaj pojawił się problem z wejściem na stronę redeem przy włączonym vpn na Turcję. Pytanie czy całkiem się nie zwaliło kupowanie z innego regionu.
Już jest od jakiegoś czasu.
Najlepiej wkleić kod i po tym włączyć VPN. U mnie tak działa.

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Dirty IP VPN.... Nie używajcie darmowych gówien... Nawet niektóre płatne są blacklisted...
Vpn lat na telefonie . Czasem mi taki komunikat wyskakiwał jak wyżej ale za parę godzin jeszcze raz i przechodziło. Choć ja już pewnie jak ludzie z tej grupy mam dosłownie wszystkie gry co mnie interesują. I nie mam już co kupować :)

bld

XBOX MANIAK
XBF
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
"This member limits who may view their full profile. " Nie mogę wejść w profil i wysłać wiadomości.
Dziwne bo mam wszystko odblokowane normalnie mogę pisać wiadomości

Do góry Bottom