Promocje - luźne rozmowy

maniekmaniu

Użytkownik
Użytkownik
VPN potrzebujesz tylko do wbijania zdrapek i kodów gier. Zakupy i zakładanie konta można robić z naszego IP.
Zakładałem konto przez stronę z vpn i automatycznie region na Turcję miałem już ustawiony.
Zakupy już przez konsolę robię bez vpn ale tak zgadza się gifty wbijam z vpn przez stronę.

maniekmaniu

Użytkownik
Użytkownik
VPN potrzebujesz tylko do wbijania zdrapek i kodów gier. Zakupy i zakładanie konta można robić z naszego IP.
Konto założone przez VPN na Turcje też już nic nie daje. Zablokowali mi zakupy.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Konto założone przez VPN na Turcje też już nic nie daje. Zablokowali mi zakupy.
Dzony, mi działa poprawnie nadal. Na koncie same zakupy na Turcji.

xzvzc.jpg

maniekmaniu

Użytkownik
Użytkownik
Dzony, mi działa poprawnie nadal. Na koncie same zakupy na Turcji.

View attachment 5670
To masz super. U mnie komunikat o regionie. Wcześniej kupowane przez konsolę.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Ja kupuje przez stronę www bez vpnu kartą FUPS.

maniekmaniu

Użytkownik
Użytkownik
Ja kupuje przez stronę www bez vpnu kartą FUPS.
Ja ładowałem konto lirami.

Krakoos

Xbox One
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Pass z Indii nadal działa, dziś dobiłem 4 miesiące na próbę. Konwersja Core do Ultimate teraz 2:1, więc miesiąc wychodzi około 20zł.

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Game Pass z Indii nadal działa, dziś dobiłem 4 miesiące na próbę. Konwersja Core do Ultimate teraz 2:1, więc miesiąc wychodzi około 20zł.
Niestety to dalej za dużo. Jestem obrażony na game passa, microsoft, Philla Spencera,czekam na listy z przeprosinami za Redfall i Starfield oraz wyłączenie crossplayu w CoDzie z pc. Do tej pory nie dostaną złamanego grosza.

barman_2000

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Napisz skargę do trybunału praw człowieka...

Krakoos

Xbox One
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Niestety to dalej za dużo. Jestem obrażony na game passa, microsoft, Philla Spencera,czekam na listy z przeprosinami za Redfall i Starfield oraz wyłączenie crossplayu w CoDzie z pc. Do tej pory nie dostaną złamanego grosza.
Zgadzam się, że gry posiadanych przez Xboxa studiów są delikatnie mówiąc przeciętne. Hellblade 2 jest wyjątkiem potwierdzającym regułę. Myślę, że w przyszłości się to nie zmieni i będziemy dostawać regularne średniaki byle coś nowego pojawiało się w GP. Dla mnie te 20zł miesięcznie to głównie frajda mniej znanych testowania gier, po któe nigdy bym nie sięgnął.

Overkill

Użytkownik
Użytkownik
Może się komuś przyda do odebrania za darmo > Flight Masters: The Horizon Chase za darmo @ PC: https://www.pepper.pl/promocje/flight-masters-the-horizon-chase-za-darmo-at-pc-923223

Krakoos

Xbox One
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Z okazji czarnego piątku, pytanie. Zdarzyło Wam się raportować nieuczciwe promocje? Pytam, bo mnie się przytrafiło kilka dni temu i od razu bingo! Oczywiście, nie mam pewności, że to mój raport wpłynął na zmianę ceny, ale radocha jest. Moja żona obserwowała jakieś konto do Forexa, czy coś, nie wiem, nie znam się. Nieważne. Rok subskrypcji kosztuje £192. W tym tygodniu miało być 70% off. Wchodzimy w poniedziałek, a tam oficjalna cena zmieniona na £270 i ileś tam procent przecena na £ 192. Żona olała sprawę, ale nie ja. O nie! Mail poszedł i 2 dni później £192 przecenione na £ 120. Nie jest to 70% ale nie o to chodzi. Zasady! Pozdrawiam Was moi drodzy forumowicze, nie dajcie się oszukać. Pamiętajcie co powiedziałby ojciec...

9c1h94.jpg

maniekmaniu

Użytkownik
Użytkownik
Z okazji czarnego piątku, pytanie. Zdarzyło Wam się raportować nieuczciwe promocje? Pytam, bo mnie się przytrafiło kilka dni temu i od razu bingo! Oczywiście, nie mam pewności, że to mój raport wpłynął na zmianę ceny, ale radocha jest. Moja żona obserwowała jakieś konto do Forexa, czy coś, nie wiem, nie znam się. Nieważne. Rok subskrypcji kosztuje £192. W tym tygodniu miało być 70% off. Wchodzimy w poniedziałek, a tam oficjalna cena zmieniona na £270 i ileś tam procent przecena na £ 192. Żona olała sprawę, ale nie ja. O nie! Mail poszedł i 2 dni później £192 przecenione na £ 120. Nie jest to 70% ale nie o to chodzi. Zasady! Pozdrawiam Was moi drodzy forumowicze, nie dajcie się oszukać. Pamiętajcie co powiedziałby ojciec...

View attachment 5695
Z tymi przecenami dziś jest jak kiedyś. Niby ustawa, że cena z 30 dni ma być pokazana ale zauważyłem, że sklepy podnoszą cena 2 miesiące przed Blackami.

Do góry Bottom