Przeróbka czy oryginał??

MARINO

Użytkownik
Użytkownik
Siemka!!

Mam konsolkę sprowadzana z anglii. Kupilem ja w grudniu (a sama konsola zakupiona w sierpniu) od kolesia z allegro. Chcialbym ja przerobic ale sie troche cykam :-\.
To jest link tej przerobki: http://www.allegro.pl/item328800550_sklep_pro_przerobka_flash_wszystkie_w_0_dni.html
Czy jest dobra??

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Przeróbka czy oryginał??

Byłaby dobra. Ale lepiej trochę ją najpierw ją nieco dłużej przetestuj.

zaku666

Użytkownik
Użytkownik

albo wyslij emiala do uzytkownikow co juz kupili u niego usluge :) napewno nie beda klamac i powiedza o swoich odczuciach

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

No i upewnij się że nie zerwie ci plomby i da oryg. soft byś miał nadal gwarancję u microsoftu.

MARINO

Użytkownik
Użytkownik

Jutro do niego dzwonie a jak patrzylem na oceny to po prostu kolo miazdzy. Wszyscy pisza ze jest mistrzem i nie oszukuje. Jakis kolo mu zaplacil 90 zl a ten mu wydal 60 jak juz wsiadal do auta :).

siloos

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

czesc przymierzam sie do przerobienia mojego xboxa360 ale nurtuje mnie jeden problem jaka wersje przerobki wybrac. Glownie gry pobiralbym z serwisu ********.org i tak sie zastanawiam czy wstawiane tam gry sa z stealth patchem ? Moze ktos z was korzysta z w/w strony do sciagania gier i sie wypowie czy te gry ktore tam sa posiadaja stealth patch gdyz niechcialbym zachwile znowu przerabiac xboxa z powodu problemow ze znalezieniem stealth patcha. prosze o pomoc

MARINO

Użytkownik
Użytkownik

Ja bym wybral taki ktory odtwarza ze steal patchem i chroni przed banem i bym kupowal gry na gieldzie. Po 20 zl chodza 8). Pytal bym tylko kolesi czy ze steal patchem czy nie.

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Wszystkie gry z ********.org posiadają stealtha, nawet fight night 3 więc ixtreme 1.4 będzie najlepszym wyborem.

Do góry Bottom