Z logów C4EVA wynika że przeróbka do konsoli Xbox 360 Slim 9504 i 0225 jest już w testach.Teraz tylko czekać na ich koniec.
Więcej na http://c4evaspeaks.com/
Więcej na http://c4evaspeaks.com/
To tylko w celach edukacyjnych Chłopaki się cieszą, że będę mogli się nauczyć przerabiać, co nie znaczy, że to będą robićusunięto linki z forum, by zaczęło się liczyc w świecie gier, a taki news i pozytywne komentarze piratów z bananem na na twarzy wcale nie pomagają
Forum i tak się liczy,jak ci się nie podoba to nie musisz tu wchodzić.Tu jest Polska,tu się żyję za 1000zł bruttousunięto linki z forum, by zaczęło się liczyc w świecie gier, a taki news i pozytywne komentarze piratów z bananem na na twarzy wcale nie pomagają
Pewnie ale rownież stracą kasę na grachNo i ładnie A MS powinien się cieszyć bo ruszy sprzedaż Slimów
Chyba w krajach afrykańskich, bo w cywilizowanym kraju ludzie nie kradną gier.No i ładnie A MS powinien się cieszyć bo ruszy sprzedaż Slimów
To mogłeś kupić ps2 albo w ogóle nic. Tak samo z samochodami. Nie stać cie na ferrari? To go zwyczajnie nie kradniesz.Forum i tak się liczy,jak ci się nie podoba to nie musisz tu wchodzić.Tu jest Polska,tu się żyję za 1000zł brutto
Hehe. Rozumiem ze ty żyjesz za te 1000 zł brutto bo nie chciało Ci się uczyć i teraz jesteś zwykłym robolem/śmieciarzem. Oczywiście nie mam zamiaru takich osób obrażać bo ktoś musi to robić.Forum i tak się liczy,jak ci się nie podoba to nie musisz tu wchodzić.Tu jest Polska,tu się żyję za 1000zł brutto
Śmieszni są niektórzy, tak bronią tego by kupować oryginały a połowa z nich ma pirackiego windowsa albo kupuje gry za MSP z Allegro
hipokryci.
Czekamy tak więc na przeróbke slima
Trochę kultury, bo się drzesz jak stara szmata. Przerabiajcie sobie, ale nie piszcie głupot że jest to takie drogie że nie można bez tego. Jak już sobie kupisz tą konsolę to możesz raz na jakiś czas kupić oryginał. Chyba że wolisz ściągać jak najwięcej i się cieszyć że grasz. Pierdzielenie o szopenie. Z internetu też ściągam różne rzeczy, i mogę powiedzieć otwarcie że będę dalej ściągał bo nie mam zamiaru czekać rok na wydanie filmu/serialu przez polskiego dystrybutora i płacić mu za spieprzenie go. Lub czekać na wyemitowanie przez telewizję z żałosnym lektorem. Policz sobie do 10 do ciebie ten post nie był skierowany. Tak samo nie potępiłem wszystkich którzy przerabiają. Ucz się to też będziesz miał szczęście. Koniec tematu.Skończcie dupi* o tym czy warto piracić czy nie bo taki temat już był piszcie na temat a nie piepszenie o tym że 150zł to mało no rzesz ku**a , jak kogoś nie stać to niech nie kupuje i niech gra za 4zł + 60zł net( miesiąc) jemu to pasuje TONIE NIE MUSI WIĘC SZCZYM RYJ , a każdy człowiek jest wolny i ma prawo do rozrywki ktoś zbiera 2 lata na konsole i co ma patrzeć na nią bierze kase w zęby przerabia i gra , A jak ty masz kasa i cię stać bo albo masz bogatego tatusia albo ci się ku**a poszczęściło w życiu to ciesz się i nie krytykuj innych bo nikt tu nie kradnie ceny są jakie są więc nie każdego stać więc ściąga.
Do każdego , który pisze że ci co przerabiają to złodzieje i się nie opłaca przerabiać