Przeróbka i Gwarancja

EndiM

Użytkownik
Użytkownik
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak to jest. Gware mam 3 lata od microsoftu oraz , aż 5 lat od mediaexpert. A chciałbym sobie przerobić konsolke. Czy utrate gwarancje? Bo jednak x360 jest podatny na uszkodzenia więc przydałoby się zachować.;)

hashpl

Banned
Chyba to Logiczne ze przeróbka jest równoznaczna z utrata gwarancji

horacy4

Użytkownik
Użytkownik
Zależy ja wysłałem przerobioną konsole z błędem E74 do M$ i mi naprawili wróciła jak nówka :)

Dodam ze naprawili konsole jak była na gwarancji 3 letniej

danieltda

Użytkownik
Użytkownik
utracisz

horacy4

Użytkownik
Użytkownik
Nie utraci jak będzie miał plombę nie zerwaną a jak wiadomo teraz tak przerabiają ze nic nie widać ze ktoś w konsoli grzebał..a jak konsole padnie to wgrasz oryginalny klucz i już masz konsole jak nietykaną :) Proste

EndiM

Użytkownik
Użytkownik
No to nie wiem??:D

Floyd

Użytkownik
Użytkownik
A czego tutaj nie wiedzieć, w kwestia prawnej złamałeś regulamin M$ i gwarancja nie obowiązuje, a to ze ewentualnie będziesz "spryciarzem" i mimo przeróbki oddasz na gwarancje i Ci ją naprawią to co innego...

Czego tutaj nie rozumiesz?

hashpl

Banned
pozatym gdy MS sie uprze i bedziesz mial pecha to nawet jak wgrasz orginalny klucz to i tak zobacza ze byl naped spoofowany

danieltda

Użytkownik
Użytkownik
utracisz !~

kajoj53

Użytkownik
Użytkownik
Jak przerabiasz to suszarką ogrzej plombę i delikatnie !!!!! odklej. Po przerobieniu przyklejasz spowrotem i nie widac żeby było ruszane :)

Do góry Bottom