Przeróbka konsoli

FajnyLogin

Świeżak
Świeżak
Witam !

Jestem nowy na forum ale właśnie niedługo zamierzam przerobić swojego xbox-a ,ale jest mały problem m.in wcale się na tym nie znam :(:(:(:(

Więc proszę was :
Doradźcie co i jak czyli jaki flash ,jaki napęd ,czy jak to tam jest . Za pomoc będe bardzo wdzięczny :)

MaciekPRO

Użytkownik
Użytkownik
Najlepszy sposób to wybulić te 100zł nawet mniej, a przerobić w profesjonalnym zakładzie, masz przynajmniej jakoś pewność że nie odwalą niczego co by twoją konsole dobiło. :)

FajnyLogin

Świeżak
Świeżak
właśnie oto chodzi że przerabiam w zakładzie tylko jaki napęd Samsung, benQ czy LiteOn jest najlepszy ?

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
co ty chcesz naped wymieniac czy wgrac inne FW do niego? ;] zanies tam gdzie przerabiaja i powiedz zeby ci wgrali LT+

FajnyLogin

Świeżak
Świeżak
a o co w tym biega i dlaczego akurat ten mi poleciłeś ?

stary.... nie musisz kupować nowego napedu zeby przerobic... dajesz ziomkom w serwisie mowisz ze chcesz lt+ oni rozbieraja twoja konsole podpinaja do pc, wgrywaja nowe firmware (lt+) skręcają konsole oddaja ci i grasz na piratach ":_

Nie zadawaj takich glupich pytan jak post wyzej....! zal mi takich osob (bez obrazy) wszystko jest na forum

FajnyLogin

Świeżak
Świeżak
dobra dzięki i nie musisz od razu mówić ,że żal ci takich ludzi po prostu nie jestem obeznany w tych tematach . Temat uważam za zamknięty.

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
jeśli nie jestes obeznany to daj komuś kto się zna bo różnie bywa

miczu71

Użytkownik
Użytkownik
A tak w ogóle to masz slima czy starszą wersję xboxa? Bo nikt się o to nie pyta a to dość ważne.

MaciekPRO

Użytkownik
Użytkownik
Slim też już jest przerabiany, z tego co wiem :)

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
to źle wiesz hehe......

Do góry Bottom