Przeróbka LT+

damian5421

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Mam konsole przerobioną dawno temu (iXtreme 1.5) i wszystkie gry przerabiałem na wave 2, gry z AP 2.5 odpalałem metodą 3 dashy. Mam zamiar przerobić konsole na LT+. Więc mam dwa pytania:
1. Czy te wszystkie starsze gry przerabiane na wave 2 będą działać bezproblemowo?
2. Czy nowsze gry z AP 2.5 typu AC:B itp. też będą działać bez ponownego nagrywania (we wszystkich zmieniałem tylko wave na 2 i nic więcej)?

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Mam konsole przerobioną dawno temu (iXtreme 1.5) i wszystkie gry przerabiałem na wave 2, gry z AP 2.5 odpalałem metodą 3 dashy. Mam zamiar przerobić konsole na LT+. Więc mam dwa pytania:
1. Czy te wszystkie starsze gry przerabiane na wave 2 będą działać bezproblemowo?
2. Czy nowsze gry z AP 2.5 typu AC:B itp. też będą działać bez ponownego nagrywania (we wszystkich zmieniałem tylko wave na 2 i nic więcej)?
1. Będą działać

2. Nie będą działać - musisz je nagrać jeszcze raz - tym razem dodając patch AP 2.5

damian5421

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
2. Muszę je ponownie ściągać czy wystarczy, że z tych co mam nagrane z wavem 2 zrobię obraz, dogram patch na AP 2.5 i nagram?

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
2. Muszę je ponownie ściągać czy wystarczy, że z tych co mam nagrane z wavem 2 zrobię obraz, dogram patch na AP 2.5 i nagram?
Można również i tak zrobić ale 100% pewności nie dam

Fuks

Użytkownik
Użytkownik
Można zrzucić obraz z płytki na dysk potem przepuścić go przez abgx w celu przywrócenia do oryginalnego wave, a po tym wystarczy zrobić tak jak w poradniku http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html i będzie git.

Do góry Bottom