Przerzucanie gier między dyskiem a pendrive

tuibuli

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witajcie, otóż mam taki zgryz, zapełniłem grami cały dysk konsoli, praktycznie nie mam już miejsca lecz nie chcę usuwać zainstalowanych gier bym nie musiał ich pobierać za jakiś czas ponownie. Dlatego chciałbym się Was zapytać czy istnieje bezpieczna możliwość przerzucenia z dysku folderów z grami (zakupionymi w wersji cyfrowej) na pendrive tak bym np. za rok, gdy najdzie mnie na nie ochota, mógł znów je wrzucić na dysk i grać ??

pluto26

Xbox One
Xbox One
Pomocnik
Użytkownik
Pewnie ze tak podłącz dysk zewnetrzny pod gniazdo usb w konsoli i dalej pokaże ci co robić.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

torawa

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Normalnie skopiuj i już. W X360 masz opcję przenoszenia na pendrive, a w PC to jasne, choćby Total Commander, jedynie warto się upewnić co jest co (po rozmiarze lub czego nie było teraz jest), bo katalogi mają chore nazwy. Kopiowałem już tak w wte i wewte więc działa na pewno.

tuibuli

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Dziękuję za informacje :) w przyszłym tygodniu ogarnę temat :)

domin33

Świeżak
Świeżak
Z racji tego, że nie mogę napisać nowego tematu, a znalazłem temat jaki mnie interesuje lecz w dziale Xbox One to piszę tutaj. Z góry przepraszam, że nie w temacie.
Chciałem zakupić Fifę 19 na XBOX 360 w wersji cyfrowej i chciałbym móc grać w nią na dwóch konsolach (powiedzmy jedna w domu, a druga u rodziny) lecz czasami zdarzy się że i tu i tu ktoś będzie grał. Rzadko bo rzadko ale tak się zdarzyć może, co muszę zrobić żeby to działało i czy w ogóle da się pobrać cyfrową grę na 2 konsole. Czy muszą one być podłączone non stop do neta? (jedna za bardzo nie ma takiej możliwości ale jak mus to się zrobi) I czy muszę taką grę kupić "oryginalną" np za 129 zł czy taka którą ktoś sprzedaje z jakimś dostępem do konta za nawet 25 zł?

Do góry Bottom